Populær RKV-konference løb af stablen den 15.-16. december

21. december 2021

Der var flot fremmøde og et stort engagement blandt de 18 undervisere, da TUR den 15. – 16. december afholdt årets anden konference om realkompetencevurdering (RKV).

RKV-konference - Ekstraordinær

Foto: Colourbox

Onsdag den 15. december var dagen, hvor TUR kickstartede årets sidste RKV-konference. 18 undervisere og skolekonsulenter havde tilmeldt sig konferencen, der bød på gennemgang af mange forskellige emner, som principper for RKV, sammenhæng mellem erhvervede arbejdsmarkedsuddannelser og fag i erhvervsuddannelse mv.

En stor succes
Alt i alt er TUR glade for resultatet af konferencen og kunne konstatere stort engagement blandt de mange underviserne, som havde taget turen til Kolding for at blive klogere på afvikling af RKV.

”Både denne RKV-konference og den forrige forløb over al forventning. TUR havde lavet gruppearbejde omkring alle centrale spørgsmål i forbindelse med afvikling af RKV. Hvert enkelt gruppearbejde blev fulgt op af fælles debat samt gennemgang af de tilknyttede regler og rammer. Jeg oplevede, at deltagerne var engagerede, og alle bidrog aktivt til debatten. Alle var meget indstillede på at bidrage med egne erfaringer og viden, og det giver jo gode forudsætninger for, at alle underviserne fik ny viden og inspiration med sig hjem”, fortæller Jørgen Jæger, seniorkonsulent, TUR.

- TUR

facebook twitter