ERFA KRAN 2021 er veloverstået

19. august 2021

Faglærere fra hele landet deltog på TURs ERFA krankonference, der blev afholdt den 18. - 19. august. Her blev faglærere beriget med ny viden inden for kranområdet og var på virksomhedsbesøg.

 Untitled Design (24)

ERFA krankonference med 45 deltagere var igen en succes. ERFA krankonference blev afholdt på Hotel Koldingfjord, som dannede rammerne for arrangementet, der blev afholdt den 18. – 19. august.

Allerede på konferencens første dag var der fuldt program, hvor oplægsholdere fra TUR, TUR Forlag, Arbejdstilsynet og HEMA Kranudstyr delte ud af viden og erfaring inden for forskellige emner, som censorvejledning, specialudstyr, sideloader, certifikater og undervisningsmaterialer.

Dagen endte med at blive både inspirerende og særdeles lærerig med mange faglige indspark fra flere forskellige vinkler. Det afstedkom en masse kompetente og velovervejede spørgsmål fra et engageret faglærerhold, som på dagen havde medbragt en stor portion energi.

På besøg hos BMS

På konferencens anden dag besøgte faglærerne BMS i Kolding, som, udover at specialisere sig i mobile kraner, er blandt de europæiske markedsledere. Under besøget holdte virksomhedens driftsdirektør, Kim Knudsen, et oplæg, som bød på spændende indsigter i virksomhedens kompetencestyring og oplæring af nye medarbejdere. Oplægget fra driftschefen bød også på en række inputs til undervisning i kran, samt et oprids af BMS' forventninger til nye medarbejdere.

TUR siger tak for det flotte fremmøde og glæder sig allerede til at byde velkommen igen næste år. ERFA krankonferencen 2022 bliver afholdt den 24. – 25. maj 2022 - lige op til Kristi Himmelfartsdag - så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

- TUR

facebook twitter