Ledige pladser på Transportbranchens mentoruddannelse

2. december 2021

Den 6. – 8. december afholdes Transportbranchens mentoruddannelse på EUC Lillebælt i Fredericia, og der er stadig ledige pladser.

Mentoruddannelse

Foto: Colourbox

Transportbranchens mentoruddannelse afholdes den 6. – 8. december i Fredericia. Uddannelsen er en AMU-kursuspakke målrettet alle virksomheder og/eller medarbejdere, som har en hverdag sammen med en lærling og/eller som ønsker at fastholde og skabe succes for medarbejdere i virksomheden generelt.

Deltagere kan være virksomhedsejer, den daglige leder, den uddannelsesansvarlige, lagermedarbejdere, kontormedarbejdere, chauffører, en mentor eller blot en udvalgt kollega, der er særlig opmærksom på, om lærlinge eller ansatte i virksomheden trives og udvikles fagligt og personligt.

Efter deltagelse på mentoruddannelsen kan deltagere bl.a.:

  • anvende oplæringsmetoder, oplæringsmaterialer og kommunikation til at oplære andre.
  • forstå betydningen af sin lærling og/eller kollegas kompetencer og indlæringsstil.
  • anvende metoder og redskaber, herunder kendskab til læringsstile og deres anvendelse i praksis til instruktion og vejledning.
  • give løbende, konstruktiv feedback, der støtter elevens/lærlingens ansvar for egen uddannelse.
  • gennemføre motiverende samtaler.

Belønning af medlemsvirksomheder

Transportens Udviklingsfond (TU) og Godstransportens Uddannelses- og Udviklingsfond (GUU) bakker op om Transportbranchens mentoruddannelse ved at tildele medlemsvirksomheder en mentorbonus på 5.000 kr.,

Virksomheder, der er medlemmer af en arbejdsgiverorganisation, og som har taget en lærling ind enten 12 måneder før eller senest 12 måneder efter, at kurset afvikles, kan få udbetalt 5000,- pr. deltager.

Yderligere information om belønning af medlemsvirksomheder hentes hos egen arbejdsgiverorganisation.

- TUR

Tilmelding til Transportbranchens mentoruddannelse sker via EUC Lillebælts hjemmeside

facebook twitter