Administrationschef til Transporterhvervets Uddannelser

11. februar 2021

TUR har fået nye opgaver og leder efter en ny kollega, der vil være med til at løfte dette arbejde, i en nyoprettet stilling.

Februar -06-02-2020-ny -stilling -i -tur _500x 320

Vi leder efter en profil, som

  • er uddannet cand.polit., cand. merc. aud. eller jurist med særlig godt styr på økonomi
  • er stærk i tal og økonomistyring
  • er ferm til projektstyring og afrapportering
  • er superbruger i regneark og tabeller
  • er velformuleret i skrift
  • kan træffe selvstændige beslutninger og drive processer fremad
  • har et par års erfaring fra uddannelsesverden eller kendskab til det politiske område indenfor arbejdsmarkedets parter
  • har erfaring med administration af fondsmidler - det vil være et plus

Lærepladsopsøgende arbejde
Stillingen tager afsæt i trepartsaftalen fra den 21. november 2020 om, at de faglige udvalg skal være med til at facilitere, at flere elever skal have en læreplads, mens de er på grundforløbet. Dermed har stillingen fokus på de administrative arbejdsgange i forbindelse med, at TUR indgår aftaler og projekter om lærepladsopsøgende arbejde samt løbende opfølgning på aftalerne. En væsentlig opgave heri handler bl.a. om økonomistyring.
Derudover bliver det dit arbejdsområde at styrke vores økonomifunktion og støtte sekretariatschefen i økonomi og håndtering af midler fra offentlige puljer og private fonde.
Vi ønsker stillingen besat den 1. april 2021 eller hurtigst muligt herefter.

Om Transporterhvervets Uddannelser (TUR)
TUR er det faglige udvalg og efteruddannelsesudvalg inden for transporterhvervets uddannelser. Vi fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelser og erhvervsuddannelser og udvikler fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.
Vi er en interesseorganisation, som ejes af arbejdsgiverforeninger og fagforbund inden for transportbranchen, der har til formål at varetage transporterhvervets uddannelsesmæssige interesse over for de offentlige uddannelsessystemer.

Ansøgning
Har stillingen vakt din interesse?
Vi indkalder til samtale løbende. Send ansøgning og CV til TUR via linket nedenfor hurtigst muligt og senest den 22. februar 2021 kl. 8.00.

Mere information
Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Mogens Ellgaard-Cramer, hvis du har spørgsmål til stillingen. Tlf.: 35 87 87 19 eller via mail mc@tur.dk.

- TUR

Søg stillingen via Jobindex

facebook twitter