Kommunikationskonsulent med flair for projektledelse søges til spændende projektansættelse

11. februar 2021

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver i et politisk miljø, hvor planlægning og til tider korte deadlines er vigtige elementer? Er du god til at formulere dig på skrift, og har du gode projektlederevner og kan planlægge indsatser med øje for detaljen? Så er du måske den, vi søger, til en spændende og selvstændig stilling.

Skriftlig Prøve I Gaffeltruck Kan Tages Hjemmefra

Om stillingen
Som kommunikationskonsulent bliver du en del af en mindre kommunikationsafdeling, der løfter en lang række kommunikationsopgaver. Dine opgaver vil primært komme til at dreje sig om projektledelse af kommunikationsprojekter og events, hvor du vil stå som omdrejningspunkt og katalysator for projekternes fremdrift, samt nyhedsskrivning:

 • Som projektleder står du for at planlægge DM i Skills, som er en årlig tilbagevendende event, hvor erhvervsuddannelsernes muligheder synliggøres overfor unge, der skal træffe valg om ungdomsuddannelse.
 • Du vil komme til at stå i spidsen for vores uddannelsesambassadører, som er lærlinge, der repræsenterer transportuddannelserne, og som via de sociale medier fortæller om deres uddannelse i transportbranchen.
 • Du skal lægge vores planer for aktiviteter på de sociale medier, producere indhold og holde styr på ambassadørernes indlæg på både Instagram og Facebook.
 • Du vil komme til at stå for planlægning af workshops på skoler.
 • Du skal stå i spidsen for presseindsatsen omkring projekterne.
 • Det forventes, at du kan arbejde med produktion af nyheder til tur.dk og bidrage til TUR's ugentlige nyhedsbrev samt nyheder på andre hjemmesider.
 • Du vil blive ansvarlig for opdatering af hjemmesider, herunder særligt transportuddannelser.dk, og vi forventer, at du har erfaring og interesse for web – både med henblik på daglig drift og udvikling.

Som kommunikationskonsulent i TUR lægger vi vægt på, at:

 • det falder dig naturligt at planlægge, koordinere og styre projekter, og du sætter en ære i at have tjek på både deadlines og detaljer.
 • du skriver godt og kan vinkle fagtungt stof til forskellige målgrupper.
 • du er udadvendt og trives med at opsøge netværk og viden på eget initiativ.
 • du er indstillet på rejsedage i forbindelse med dialogmøder, workshops, events m.m.
 • du har erfaring med Facebook og Instagram
 • du har erfaring med forskellige CMS- og billedbehandlingsprogrammer (f.eks. Umbraco, Photoshop)
 • du er positivt indstillet – også over for rutineopgaver.

Vi tilbyder
En arbejdsplads, hvor der er fokus på faglighed og frihed under ansvar, og som er placeret i et fælles og åbent kontormiljø i det centrale København tæt på hovedbanegården. Du får frie rammer, udfordringer og rig mulighed for afveksling i dine opgaver. Vi sætter pris på det gode samarbejde, og du kommer til at udføre dine opgaver i tæt samarbejde og dialog med teamleder for kommunikation og andre kollegaer i TUR.

Om TUR
TUR udvikler og vedligeholder erhvervsuddannelser og AMU-uddannelser til transportbranchens medarbejdere. TUR er ejet af arbejdsmarkedets parter, og sekretariatets primære opgave er at informere og servicere parterne. TUR har en tæt dialog med landets AMU-centre og erhvervsskoler, som udbyder transportuddannelserne. Læs mere om TUR og sekretariatets arbejde på tur.dk.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling i en projektansættelse, der løber frem til 1. juli 2022 – med mulighed for forlængelse. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til Funktionærloven. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Ansøgningsfrist og videre forløb
Vi indkalder til samtale løbende. Send ansøgning og CV til TUR via linket nedenfor hurtigst muligt og senest den 1. marts 2021 kl. 8.00.

Tiltrædelse
1. april 2021 eller hurtigst muligt.

Mere information
Du er velkommen til at kontakte teamleder for kommunikation Cecilie Villirs, hvis du har spørgsmål til stillingen. Tlf.: 81 45 45 03 eller via mail cv@tur.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig.

- TUR

Søg stillingen via Jobindex

facebook twitter