Chauffør- og administrativ konference afholdt på Kolding Fjord

1. juli 2021

Den 30. juni – 1. juli blev to af TURs største konferencer afholdt. Her var faglærere og administrativt personale indbudt til spændende oplæg og ophold på Hotel Koldingfjord.

Konference (2)

130 deltagere indtog den 30. juni – 1. juli de majestætiske omgivelser på Hotel Koldingfjord, som dannede rammer for to dages chauffør-og administrativ konference - to af TURs største konferencer.

Spændende foredrag og netværk

Konferencerne startede med morgenmad og kaffe, hvor faglærere og administrativt personale fik mulighed for at netværke med gamle og nye kollegaer i branchen. Herefter var der fuldt program på begge konferencer over begge dage.

Her blev deltagerne præsenteret for en bred vifte af oplæg fra blandt andet Arbejdstilsynet, Transportens arbejdsgivere (ATL), Undervisningsministeriet, TUR administration, Tenstar og Færdselsstyrelsen.

Konference i smukke omgivelser

Omkranset af fjord og høje slanke bøgetræer fik deltagerne ligeledes mulighed for at nyde de smukke omgivelser både inde og ude på Hotel Koldingfjord. Her kunne trækkes frisk luft på hotellets terrasse, hvorfra der er udsøgt panoramaudsigt ned til fjorden, eller der var mulighed for at spadsere en tur ned til molen, hvis man havde brug for at strække benene efter dagens program.  

Desværre havde vejrguderne sendt tunge regnskyer ind over Kolding Fjord, men det satte ikke en stopper for det gode humør og stemningen. 

Vi ses til næste år

TUR siger tak for den store tilmelding og fremmøde til konferencerne og glæder sig til at byde velkendte og nye ansigter velkommen igen næste år.

-TUR

Se det fulde program til chaufførkonferencen

Se det fulde program til den administative konference 

facebook twitter