Ny dato for Beredskabsstyrelsens aflyste repetitionskursus for ADR-sikkerhedsrådgivere

18. marts 2021

Derfor har TUR flyttet forårets ”ADR-sikkerhedsrådgivere REP.” til efteråret, så det ligger tæt op ad Beredskabsstyrelsens eksamen.

Farligt Gods -konferencen Sætter Fokus På Den Nye ADR-konvention (1) 

For at få fornyet sin godkendelse som ADR-sikkerhedsrådgiver, skal man bestå Beredskabsstyrelsens eksamen. TUR udbyder derfor dette faglærerkursus, der har fokus på at forberede deltagerne til at bestå eksamen.

Beredskabsstyrelsen aflyste for nylig den planlagte eksamen for ADR-sikkerhedsrådgivere, som oprindelig skulle være afholdt den 16. marts 2021. Beredskabsstyrelsen har nu offentliggjort ny dato for eksamen, som er tirsdag den 7. september 2021. TUR har derfor fastlagt dato for afholdelse af det prøveforberedende faglærerkursus ”ADR-sikkerhedsrådgiver REP.” så tæt op ad eksamen som muligt, nemlig torsdag den 2. september 2021 – fredag den 3. september 2021.

Faglærerkurset er fortrinsvist for faglærere, der skal opdateres på regelændringer med henblik på at deltage i repetitionseksamenen. Beviset skal fornys hvert femte år, for at man må undervise inden for farligt gods-området.

Tilmelding og afholdelse
Faglærerkurset bliver afholdt centralt i landet i forhold til, hvor faglærerne kommer fra og derfor meldes afholdelsesstedet ud, når TUR modtager tilmeldinger til kurset. Beredskabsstyrelsens eksamener foregår i Fredericia. Tilmelding til selve eksamen skal foretages via Beredskabsstyrelsens egen hjemmeside, mens tilmelding til TURs faglærerkursus kan foretages her.

- TUR

 

facebook twitter