Mød TURs nye ambassadører

30. november 2021

TUR har sammensat et nyt hold engagerede og glade ambassadørlærlinge, som til en todages workshop den 25. - 26. november mødte hinanden for første gang.

Ambassadører _Koldingfjord2 (1)

Der var spænding i luften, da TURs ni nye ambassadører den 25. – 26. november for første gang mødte hinanden til en todages workshop med TUR. Her skulle ambassadørerne lære hinanden at kende og blive klædt godt på til at være ambassadører for transportuddannelserne.

Fuldt program 

På workshoppen blev ambassadørerne blandt andet undervist i brugen af Instagram, herunder hvordan man poster almindelige opslag og stories med gode hashtags, samt laver et godt Reel (små videoer med musik), der kan skabe højt engagement på platformen. Ambassadørerne har nemlig fået den fornemme opgave at synliggøre transportuddannelserne på Instagram ved at dele ud af deres oplevelser på skole og i praktik.

Udover at dygtiggøre sig på de sociale medier blev ambassadørerne undervist i præsentatitionsteknikker, og hvordan man laver en god præsentation foran et større publikum. Ambassadørerne er en del af TURs nye kampagne ”Book en lærling”, som er et tilbud til folkeskoler, efterskoler, jobcentre mv., der ønsker at få et oplæg med en transportlærling og praktikpladskonsulent fra TUR.

Læs mere om ”Book en lærling” her!

DM i Skills 2022

Ambassadørerne bliver primært at finde på Instagram og til oplæg på skoler rundt om i landet, men de er også til stede til DM i SKills 2022, hvor deres primære opgave bliver at fortælle besøgende om livet som lærling i transportbranchen

TURs ni nye ambassadører er:

Thor Kobberup, Ole Larsen og AMU Nordjylland
Christina Wedel, Universal Transport og EUC Lillebælt
Michelle Jensen, Dansk Retursystem og AMU Nordjylland
Annemette Andersen, Skive Fragt og UC Holstebro
Emmelie, Vendelbo Spedition og AMU Nordjylland
Phillip, Per Aarsleff og Learnmark TECH
Jesper Nielsen, SCT Transport og DEKRA
Tatiana Hansen, LEGO og EUC Lillebælt
Sandra Hoile, Arla Foods Amba Holstebro og Learnmark TECH

TUR er meget begejstrede for det nye hold ambassadører og glæder sig til det fremtidige samarbejde med ambassadører, skoler og virksomheder.

- TUR

Følg ambassadørernes rejse som ambassadører og hverdag på skole og i praktik på TURs Instagram

Følg TUR på Facebook og bliv løbende opdateret om ambassadørernes arbejde og andre sjove tiltag og arrangementer

 

facebook twitter