Ny afdelingsdirektør skal styrke UCplus

1. oktober 2021

Camille Kaare Nielsen tiltræder som ny landsdækkende afdelingsdirektør hos UCPLUS, hvor hun skal drive og udvikle AMU- og EUD-aktiviteter indenfor transport- og vagtområdet. 

Camilla - Ny Afdelingschef (komprimeret)

UCplus ansætter Camilla Kaare Nielsen som ny landsdækkende afdelingsdirektør til at drive og udvikle AMU- og EUD-aktiviteter indenfor transport- og vagtområdet. Camilla Kaare Nielsen kommer fra en stilling som afdelings- og uddannelsesleder på Aarhus Techs afdeling for Transport og Logistik, hvor hun har været ansat de sidste 9 år.

”Med ansættelsen af Camilla Kaare Nielsen får UCplus en super kompetent leder med solid erfaring i at udvikle undervisningsprodukter, der matcher samfundets behov. Derudover har hun en unik evne til forstå kunder og bygge relationer. Camilla Kaare Nielsen er en gevinst for UCplus og et vigtigt skridt på vejen til et styrket UCplus,” fortæller direktør Erik Poulstrup.

Camila Kaare Nielsen kommer til at få en afgørende rolle i at videreføre UCplus’ strategi 2023 med særligt fokus udvikling af organisationen og på det kommercielle:

”Jeg glæder mig til at udvikle og udfolde den kommercielle strategi. Alle i vagt- og transportbranchen skal tænke UCplus som deres foretrukne samarbejdspartner til efteruddannelse og opkvalificering.
UCplus skal være kendt som en innovativ uddannelsespartner, der finder løsninger på branchernes udfordringer og altid er på forkant med udviklingen,” siger Camilla Kaare Nielsen.

Camilla Kaare Nielsen starter d. 1. oktober

Der afholdes senere på året en reception for tiltrædelsen af Camilla men ikke mindst også for at markere fratrædelsen af to stærke profiler Vicedirektør Vibe Kittelmann og Uddannelseschef Kim Strunge efter mange års stærk og loyal tjeneste.

- TUR 

 

 

facebook twitter