Besøg TURs stand på Transport 2021

9. september 2021

Den 16. – 18. september finder Nordeuropas største transportmesse sted i Herning. Her vil TUR stå klar til at vejlede besøgende om de mange uddannelses- og rekrutteringsmuligheder, der er inden for transportbranchen.

_DX22512 (2)

Foto: Tony Brøchner / MCH.

Fra den 16. – 18. september står TUR klar til at tage imod de mange tusinde besøgende, der i år lægger vejen forbi Nordeuropas største transportmesse, Transport 2021, i Herning.

Spændende program

Hos TUR ser vi frem mod messen, der udover at have mere end 250 udstillere, i år byder på alt fra veteranudstilling, show trucks, RC-trucks og fjernstyrede lastbiler til konferencer om fremtidens logistik og grøn omstilling.

Herudover medvirker TUR også i DM for transportlærlinge, der løber af stablen den 17. september under transportmessen. Læs mere om DM for transportlærlinge her.

Besøg standen

Kom forbi TURs stand i hal J1, stand 7184, og få en snak med konsulenter og medarbejdere fra TUR og TUR Forlag, som står klar til at rådgive og vejlede om uddannelsesmuligheder, undervisningsmaterialer mv. Tenstar Simulation AB vil også være til stede på standen, hvor de vil demonstrere deres simulatorer.

- TUR

Bestil din gratis billet til Transport 2021 på transportmessen.dk med koden: TUR2021

Se overblik over de forskellige aktiviteter på Transportmessen

 

facebook twitter