Godstransport med lastbil er kraftigt revideret og genudgives på tryk

2. december 2022

Den populære lærebog Godstransport med lastbil genudgives som trykt bog efter mange år kun som onlinebog.

Godstransport med lastbil er kraftigt revideret og genudgives på tryk

Digitale produkter har mange fordele, men i nogle situationer fungerer bøger på papir bedre. TUR Forlag har gennem de sidste år set flere eksempler på dette, og nu er en genudgivelse af en fysisk Godstransport med lastbil, derfor blevet til virkelighed.

Med et ønske om at ligestille formaterne (digitale og fysiske), genudgav TUR Forlag først lærebogen Køretøjets opbygning og nu er vi klar med Godstransport med lastbil, der om muligt har været mere efterspurgt af faglærere på en række transportuddannelser end førstnævnte.

 

Højt på ønskelisten fra transportuddannelserne

Godstransport med lastbil har gennem mange år været en populær udgivelse hos TUR Forlag, der i en periode udelukkende har solgt titlen som en digital udgivelse – en iBog© for at være helt præcis.

Men da den både bruges som lære- og opslagsbog, der primært, men ikke udelukkende, retter sig mod chaufføren og sekundært vognmanden, har bogen været særlig efterspurgt i trykt form. Dette også fordi den er særdeles brugbar i undervisningen på en lang række transportuddannelser.

TUR Forlags salgsansvarlige, Kjeld Larsen, kan derfor også allerede nu melde, at interessen er stigende her op til udgivelsen. Dette skal især ses i lyset af stigende varepriser på papir, der tvinger oplagene mindre hos flere forlag.

 

Udvidet med nyt indhold

Efter årene som onlinebog er Godstransport med lastbil opdateret med nyt indhold i bl.a. afsnittene om national og international godstransport, transporterhverv og økonomi, overfald og smugling, vejvrede og kundeservice samt et mere omfangsrigt stikordsregister, der gør bogen velegnet som håndbog i hverdagen.

Hertil er kommet et afsnit om grøn omstilling, der fokuserer på nogle af de mange forskellige måder man kan gå fremtiden i møde. Fokus er her på HVO Biodiesel, gas, el, hybrid og brint.

Bogen giver som vanligt et overblik over de dokumenter, tilladelser og attester, der forlanges af myndighederne, når du transporterer gods nationalt og internationalt. Der er også et fyldigt kapitel om de dokumenter, du som chauffør skal medbringe under transporten.

 

Anvendes på en række uddannelser

Gennem årene har bogen været benyttet på en række uddannelser, herunder

  • Godstransport med lastbil
  • Vogntog
  • Grundlæggende kvalifikationsuddannelse
  • Efteruddannelse grundlæggende kvalifikation
  • EUD grund- og hovedforløb
  • Vognmandsuddannelsen

Bogen sælges som klassesæt til skoler og i løssalg til enkeltpersoner. Den er trykt i en eksklusiv kvalitet for lang holdbarhed og leveres folieret enkeltvis.

 

Introduktionspris til og med 31. januar 2023

Den eksklusive bog sælges til en fordelagtig intropris til og med 31. januar 2023.

Hør mere om pris på klassesæt eller få svar på andre spørgsmål ved at kontakte TUR Forlag på mail info@turforlag.dk eller telefon 8145 4516.

 

- TUR

facebook twitter