Kom med til Verdens Vildeste Brobyggere i Fredericia

7. juni 2022

Fredag den 10. juni 2022 løber Danmarks store brobygningskonkurrence af stablen for anden gang. Kom med til folkefesten og hyld kunsten at bygge broer og alle de fagligheder, der er involveret.

Nyhedsformat 500x 320 (24)

Foto: Thomas Bertelsen

Danmarks store brobygningskonkurrence, Verdens Vildeste Brobyggere, finder sted fredag den 10. juni 2022 i Kanalbyen i Fredericia. Her har tre hold af landets vildeste lærlinge og studerende syv timer til at bygge en buebro, en hængebro og en gitterbro over Kanalbyens 12 meter brede kanaler.

Konkurrencen fejrer alle dem, der er med til at bygge broer i Danmark og resten af verden: de faglærte, de erhvervsuddannede, håndværkerne, arkitekterne, ingeniørerne og mange andre. 

Filmvisning fra transportkonkurrence

I år præsenterer Verdens Vildeste Brobyggere en særlig transportkonkurrence, der en ‘konkurrence i konkurrencen’.  I transportkonkurrencen skal chauffør- og kranførerlærlinge fra EUC Lillebælt og BMS dyste i at fragte broelementer sikkert og effektivt fra byggepladsen til selve konkurrenceområdet.

Film fra transportkonkurrencen vises på storskærm til Verdens Vildeste Brobyggere den 10. juni klokken 17.00, hvor Henrik Helios, uddannelsesleder hos EUC Lillebælt, overrækker præmier til vinderne af konkurrencen.

Kom og mød TUR

Udover konkurrencen byder dagen også på inspirerende oplæg, standup, foodtrucks og musik, og så kan du møde transportuddannelserne i messeområdet. På standen vil der stå en uddannelseskonsulent, som kan vejlede dig i forhold til uddannelse indenfor transport og der vil være mulighed for at deltage i en konkurrence om at pakke på tid – der er flotte præmier på højkant.

Verdens Vildeste Brobyggere er åbent for alle, og det er gratis at deltage.

Tid: Fredag den 10. juni 2022 kl. 10.00-20.00

Sted: Kanalbyen, 7000 Fredericia

- TUR

Læs mere om Verdens Vildeste Brobyggere og se det fulde program

 

facebook twitter