Kom til DM i Skills

28. marts 2022

Alle er velkomne, når DM i Skills 2022 åbner dørene den 28.-30. april i Høng. TUR står klar i hal 2 til at tage imod besøgende.

Skills2022

Der er tre fantastiske dage i vente. Benhårde konkurrencer og en lang række publikumsvenlige events løber af stablen, når DM i Skills åbner den 28. april i Høng, Kalundborg. Alle er velkomne, og det er gratis at komme ind.

Publikum kan glæde sig til en flot åbningsceremoni med prominente gæster, finalen i Skills Stafet, prøv, mærk og føl et fag, uddeling af arbejdsmiljøpris og ikke mindst selve konkurrencerne, – hvor Danmarks dygtigste talenter vil vise deres ypperste skills inden for håndværk, industri og service.

I år deltager 49 konkurrencefag og 22 demonstrationsfag ved DM i Skills. Det er rekordmange og vidner om en fortsat stigende interesse for mesterskabet. TUR er selvfølgelig også med til eventet og er i år repræsenteret med fire demonstrationsfag: Lageroperatøruddannelsen, lufthavnsoperatøruddannelsen, ambulancebehandleruddannelse og kranføreruddannelsen.

Mød TURs ambassadører

TURs ambassadørkorps deltager også til uddannelseseventet, hvor de med deres ung-til-ung-formidling og personlige fortællinger vil give elever inspiration til deres uddannelsesvalg. Her vil de, sammen med TUR-kollegaer, også hjælpe besøgende på standen med at prøve kræfter med en masse forskellige aktiviteter, som eksempelvis TURs transportlykkehjul og fjernstyrede LED-lastbil.

Besøgende får også muligheden for at komme helt tæt på en ambulance. Med i år er nemlig Unord, som har et hold af ambulancebehandlerelever med sig til at fortælle om ambulancebehandleruddannelsen og vise førstehjælpsøvelser til de besøgende.

Det er også muligt at afprøve sine transportevner i en gaffeltrucksimulator, som er stillet til rådighed af Tenstar, og en BMS Mobilkransimulator som er udlånt af EUC Lillebælt.

TUR håber på at se dig på standen 1046+1047 i hal 2 (græsplænen).

-  TUR

Se det fulde program og oversigtskort over DM i Skills 2022

Læs mere om de transportlærlinge, du kan møde på standen

facebook twitter