ERFA om dyretransport

18. august 2022

Dyretransport er et lille og meget regeltungt fagområde. Det glæder TUR, at der var bred opbakning og interesse for fagområdet.

Nyhedsformat 500x 320 (38)

For første gang i fem år afholdt TUR ERFA om dyretransport. I spidsen for ERFA’en stod uddannelseskonsulent for vejgodstransportuddannelse, Christian Hunter.

- Dyretransport er et relativt lille og ret regeltungt fagområde. Faglærere, som beskæftiger sig med dyretransport, har enormt meget viden om området, men fordi de befinder sig forskellige steder i landet, kan erfaringsudveksling være en udfordring. Derfor er jeg meget tilfreds med, at faglærere fra hele landet har valgt at komme til ERFA’en, så vi kunne få god sparring og samtale mellem kollegaerne, fortæller Christian Hunter.

ERFA’en blev afholdt på AMU Syd i Kolding, og havde besøg af 22 deltagere. Blandt deltagerne var faglærere, repræsentanter fra landets politikredse samt Fødevarestyrelsen. På programmet var bl.a. oplæg fra TUR, Politiet og Fødevarestyrelsen. Derudover var der en gruppeopgave, som handlede om, hvordan en ny uddannelse inden for dyretransport kunne se ud.

TUR planlægger at holde ERFA om dyretransport igen. Man kan holde sig opdateret om næste ERFA via TUR Faglærerkurser.

- TUR

facebook twitter