Spændende sidste workshop for ambassadører

7. juni 2022

TUR har netop afholdt afsluttende workshop for ambassadører, som mødtes til en festlig og begivenhedsrig dag i København.

Nyhedsformat 500x 320 (27)

Det var både med glæde og vemod, at TUR den 25. maj tog imod ambassadører for transportuddannelserne i København til en sidste workshop.

Til workshoppen medvirkede ambassadørerne i en rekrutteringsfilm, som skal bruges til at hverve fremtidige ambassadører til korpset. Herudover fik de overrakt diplomer og gaver for deres store ambassadørindsats.

Stor tak for kæmpe indsats

Ambassadørerne har siden efteråret 2021 været aktive på TURs Instagramprofil, som de flittigt har opdateret med indhold om deres hverdag som lærlinge i transportbranchen. Herudover har de løbende holdt oplæg for elever i grundskoler og FGU-skoler rundt om i Danmark sammen med TUR, hvor de har fortalt om deres vej ind i transportbranchen.

TUR siger kæmpe tak til ambassadørerne for den store indsats, som de hver især har lagt i projektet, og som har kæmpe værdi for at rekruttere flere unge til transportbranchen.

Også en stor tak til ambassadørernes virksomheder og skoler, som har bakket op om projektet, og som gjort det muligt for dem at deltage i oplæg og aktiviteter.  

Ambassadører:

Thor Kobberup, Ole Larsen og AMU Nordjylland
Christina Wedel, Universal Transport og EUC Lillebælt
Annemette Andersen, Skive Fragt og UC Holstebro
Emmelie, Vendelbo Spedition og AMU Nordjylland
Phillip, Per Aarsleff og Learnmark TECH
Jesper Nielsen, SCT Transport og DEKRA
Tatiana Hansen, LEGO og EUC Lillebælt
Sandra Hoile, Arla Foods Amba Holstebro og Learnmark TECH

Selvom det var sidste gang, at ambassadørerne mødes til workshop med TUR, vil de opdatere TURs Instagramprofil med spændende og lærerigt indhold frem til den 31. juli 2022, hvor de takker af for denne gang.

-  TUR

Se billeder fra ambassadørernes hverdag som transportlærlinge på TURs Instagramprofil

 

facebook twitter