Vi er klar til næste år

5. maj 2022

Fredericias borgmester, TURs formand og EUC Lillebælts uddannelseschef ser frem til næste års DM i Skills, som afholdes i Fredericia.

Nyhedsformat 500x 320 (18)

Så nåede DM i Skills 2022 sin afslutning. Med 67.000 besøgende blev DM i Skills i Høng rekordstort ikke kun målt på antal fag og antal deltagere, men også på gæster.

Fredericia er værtsby for næste års danmarksmesterskab, derfor glæder det TUR, at Fredericias borgermester, Steen Wrist, besøgte Vejgodstransports konkurrencestand til en snak med Kim Poder, TURs formand, og Hugo Brund Nielsen, uddannelseschef på EUC Lillebælt, om transportuddannelserne og de unges uddannelsesvalg.

Med under et år til DM i Skills 2023 er det heller ikke for tidligt at se frem til næste års danmarksmesterskab.

”Vi er alle meget spændte på næste års DM i Skills. Det er tredje gang, at Fredericia og MesseC skal lægge by til danmarksmesterskabet. Sidste gang var der mere end 60.000 besøgende fra hele regionen, og mesterskaberne er blevet større siden da. Vi glæder os til sammen med Fredericia og SkillsDenmark at kunne vise flere unge de muligheder, der er i erhvervsuddannelserne, så vi regner med et kæmpestort og fantastisk arrangement i 2023”, siger Kim Poder, formand i TUR.

Fakta om DM i Skills 2023

DM i Skills bliver afholdt i Fredericia fra den 2. – 4. februar 2023 i MesseC.

- TUR

facebook twitter