Nye opdateringer i kranprøver

25. august 2023

Et udvalg af krankursusprøverne er blevet opdateret, så de afspejler de udfordringer kursisterne kan møde i deres arbejdsliv. Heriblandt indeholder de nu spørgsmål om jordbundsforhold for mobilkraner.

Nye Opdateringer I Kran

Vi i TUR er glade for at kunne dele spændende opdateringer angående nogle af vores krankurser. I vores konstante stræben efter at forbedre og tilpasse vores uddannelsesprogrammer, til de seneste udviklinger og behov inden for branchen, har vi foretaget nogle værdifulde ændringer i prøverne til nogle af krankurserne.

Kurserne, hvis prøver er blevet opdaterede, er:

  • 48645 for mobile kraner >30tm med ballast,
  • 48646 for mobile kraner >30tm,
  • 48672 for udvidelse af kran D til mobile kraner >30tm.

Disse opdateringer inkluderer tilføjelsen af nye spørgsmål om jordbundsforhold, der er specifikt tilpasset mobilkraner.

Vi ønsker at understrege, at denne udvikling er en naturlig progression i vores uddannelsesprogram. Det er af afgørende betydning for sikkerheden, både for operatører og dem omkring dem, at have en dybdegående forståelse af jordbundsforhold og korrekt placering af støttebensplader. Dette gælder både for lastbilmonterede kraner og mobilkraner.

TUR er forpligtiget til at levere den bedst mulige uddannelse og forberede kursisterne til de udfordringer, de kan stå overfor i virkelige arbejdssituationer. Disse nye spørgsmål vil afprøve kursisterne i den viden, de har brug for, for at operere kraner sikkert og effektivt under forskellige jordbundsforhold.

TUR ser frem til at fortsætte med at forbedre kurserne i takt med, at branchen udvikler sig, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at sikre, at AMU-prøverne altid er opdaterede.

- TUR

 

facebook twitter