Succeshistorie: Fra buschaufførelev til driftsassistent på fire år

23. august 2023

Der er masser af udviklingsmuligheder i busbranchen. Det er 28-årige Zack Mohammed fra UCplus i Højbjerg beviset på. På rekordtid blev han driftsassistent i en stor driftscentral i Aarhus. 

Zack -og -Niels -full -face -scaled1
Foto: Zack Mohammed og Niels Gylling, der var Zacks vejleder de to første måneder.

Der er mange udviklingsmuligheder for de buschauffører, der har et ønske om at videreuddanne sig eller få mere ansvar i jobbet.

Det er 28-årige Zack Mohammed et godt eksempel på. Han startede i 2019 på buschaufføruddannelsen på UCplus efter at være faldet over en flyer, hvorpå der stod, at skolen hjælper alle elever med at finde en læreplads. 

I oplæringsperioden udviste Zack hurtigt udviklingsinteresse og var nysgerrig på at lære om de ting, der er omkring bussen. F.eks. hvad det indebærer at drive et busselskab, hvordan man sammensætter et udbud, og de mange opgaver, der skal løses på driftscentralen.

Det opfangede virksomheden, som hurtigt introducerede ham til driftsdelen. For at sikre, at Zack lærte alle de nødvendige kompetencer, der skal til for at sikre, at busskemaerne fungerer, og at byens passagerer kommer sikkert og hurtigt frem, fik Zack sidemandsoplæring af en erfaren kollega.

Zack er nu blevet fastansat som driftsassistent i sin oplæringsvirksomhed Aarbus, og han glæder sig over sin hverdag og fremtid. 

Erhvervsuddannelsen til buschauffør rummer meget
Zack Mohammeds karrievej viser tydeligt, at erhvervsuddannelsen til buschauffør rummer rigtig meget, og at der er mange job- og karriemuligheder – uanset om man drømmer om at køre på vejene eller ønsker at sidde på kontor og have ansvar for driften.

- TUR

Læs hele succeshistorien på UCplus’ hjemmeside.

facebook twitter