TUR Lærepladsformidling er med til AUTO SHOW

2. august 2023

Den 19.-20. august 2023 er TUR Lærepladsformidling med til Danmarks største bilmesse i Odense. Her står TUR klar til at snakke transportuddannelser i Asetek Simsports Arena (Hal B).

Auto Show

Foto: Auto Show

Auto Show Denmark er landets største bilmesse og biludstilling. TUR Lærepladsformidling er for første gang med til bilfesten, som omfavner alt med fire hjul.

På TURs stand kan besøgende prøve kræfter med vores populære lykkehjul, hvor man kan vinde alt fra badebolde og nøgleringe til hovedpræmien, som er et sæt Apple Airpods. Herudover står TUR selvfølgelig klar til en snak om transportuddannelserne, og med os har vi en masse film og materiale, som vi kan fremvise til de nysgerrige.

TUR har nemlig fået stand i Asetek Simsports Arena (Hal B), der er et kæmpe trækplaster for unge simracing-entusiaster. Vi forventer derfor at møde rigtig mange unge mennesker, der lægger vejen forbi hallerne for at prøve de imponerende racersimulatorer, der giver en fornemmelse af at sidde i en vaskeægte Formel 1-bil.

Mød en TUR ambassadør
Det vil på standen også være muligt at få en snak med nogle af TURs ambassadører, som er med til bilmessen begge dage for at snakke uddannelser. Vi ved fra erfaring, at ambassadørerne er gode til at tale i øjenhøjde med de unge gæster. De kan nemlig fortælle om deres liv fra transportuddannelserne, og hvorfor de har valgt en god uddannelse med mange muligheder.

Ses vi?

- TUR

Læs mere om Auto Show her!

facebook twitter