Uddannelsesplan: Vigtig vejledning justeret

23. august 2023

STUK har justeret vejledningen "Personlige uddannelsesplaner på erhvervsuddannelser" og udarbejdet en Q&A, som kan tilgås via emu - Elevens personlige uddannelsesplan.

Uddannelsesplan

Alle elever eller lærlinge på en erhvervsuddannelse skal have en personlig uddannelsesplan, som udarbejdes af skolen i samarbejde med eleven/lærlingen.

Formålet med den personlige uddannelsesplan er at afklare elevens/lærlingens uddannelsesforløb og give et samlet overblik over det. Uddannelsesplanen er vigtig, da den skal være med til at sikre, at lærlingen kommer gennem de relevante faglige emner under uddannelsen.

STUK har på baggrund af ændringer, der vedrører den personlige uddannelsesplan i bekendtgørelse om erhvervsuddannelser, justeret vejledningen "Personlige uddannelsesplaner på erhvervsuddannelser". Vejledningen er målrettet fagprofessionelle og skal understøtte udviklingen og brugen af uddannelsesplanen.

Herudover har STUK også udarbejdet en Q&A, som kan tilgås via emu - Elevens personlige uddannelsesplan.

TUR opfordrer alle fagprofessionelle på skolerne, der arbejder med lærlinge og uddannelsesplaner, at gøre brug af vejledningen. 

- TUR

Hent vejledningen her.
Find Q&A her.

facebook twitter