Autohjælper: Højt niveau til GF 2 eksamen

29. juni 2023

Rybners afholdt onsdag den 21. juni GF 2 prøve i uddannelsen som autohjælper. TUR lærepladsformidling var inviteret med til prøven, hvor alle elever bestod og gennemførte med et meget højt niveau.

Autohjælp _redi


Det var nogle meget glade elever, der onsdag den 21. juni 2023 kunne ånde lettet op. De havde netop bestået GF 2 prøven i uddannelsen som autohjælper på et meget højt niveau og kan derfor nu glæde sig til snart at skulle ud i den ”virkelige verden” og prøve deres færdigheder af.

Der var allerede inden eksamensdagen stor opmærksomhed på prøverne, da alle eleverne inden havde fået en læreplads. De høje forventninger til de kommende autohjælpere blev heldigvis indløst, da det viste sig, at de alle havde stor viden om jobbet, branchen og reglerne for autohjælp og kundebetjening.

Lodtrækning om prøveemner
Eleverne havde forinden eksamensdagen foretaget lodtrækning om, hvilket emne de skulle op i, så de kunne nå at forberede sig på den praktiske del. Emnerne var bl.a.: Starthjælp, nødtætning af hjul og hjulskift.

Til prøven viste alle eleverne et stort engagement, og det var tydeligt, at autohjælper er et fag, som de brænder for. Ifølge Rybners har det store engagement fulgt holdet lige fra de første dage på GF 2, som ikke kun har været til stor glæde for faglærerne og skolen, men også eleverne selv.

Det er nu op til virksomhederne at tage godt imod lærlingene ude i ”virkeligheden” og sikre, at de bliver klædt godt på, så de får det optimale ud af deres hovedforløb.

Forhåbentlig kan eleverne også være med til at sikre, at autohjælpsbranchen udvider sit potentiale ved fremover at anvende faglært arbejdskraft.
Hos TUR er vi i hvert fald sikre på, at de allerede engagerede elever vil være gode repræsentanter for branchen.

Endnu engang stort tillykke!

- TUR

facebook twitter