Solskinshistorie: En parade af lastbiler besøgte børneafdeling

26. juni 2023

I weekenden mødte 14 lastbiler op på Slagelse Sygehus for at give indlagte børn og unge en anderledes dag. En af de frivillige chauffører var TURs ambassadør Sille Nielsen, som brugte sin fridag i frivillighedens tegn. 

Nyhed

Foreningen ”Lastbiler for Børn”, der drives af frivillige, brugte deres lørdag på at besøge Slagelse Sygehus.

Formålet med besøget var at sprede glæde og minder for livet blandt de syge børn og unge, der fik mulighed for at komme helt tæt på de store maskiner.

En af de frivillige der havde taget turen til Slagelse, var TURs ambassadør Sille Nielsen, som til dagligt er i lære hos SCT Transport. Det er ikke første gang, at Sille tager på hospitalsbesøg med sin lastbil, og hun fortæller, at det er et initiativ, som skaber en kæmpe glæde for børnene i en hård tid:

”Jeg synes, det er dejligt at gøre en forskel for børnene. At gøre en forskel – stor eller lille – er aldrig spild af tid, og derfor bruger jeg gerne et par timer af min fridag på skabe nogle gode oplevelser for syge børn. Vores besøg vakte helt sikkert begejstring hos de små, der kunne bruge formiddagen ude i det dejlige sommervejr på at udforske lastbilerne, i stedet for at ligge i sengen”.

Sille tilføjer ydermere, at betyder noget, at SCT Transport bakker op om indsatsen:

”Heldigvis er der mange andre, der har det ligesom mig, og der er virkelig god stemning blandt chaufførerne, når vi mødes til parade. Jeg er så heldig, at min virksomhed bakker op om projektet ved at lade mig tage lastbilen med, så det er noget, jeg glædeligvis kan fortsætte med. Det er noget, jeg virkelig prissætter”.

I alt deltog ca. 14 lastbiler, der alle blev kørt af chauffører og vognmænd, som deltog uden af få betaling for det.

Facebook-gruppen ”Lastbiler for børn” har i skrivende stund 7.600 medlemmer, og interessen for den frivillige indsats ser ud til at stige. Du finder gruppen her!

- TUR

 Lastbiler For Børn4

facebook twitter