Tabletview: Smart til bedømmelse af praktiske prøver

29. juni 2023

Flere skoler og uddannelsessekretariater er allerede fortalere for det. Tabletview. Et smart system i Multitest, som kan bruges til at bedømme kursister, mens de udfører deres eksamensopgaver.

Tablet


Tabletview er et system i Multitest til bedømmelse af praktiske prøver, som gør det muligt for skoler at bedømme et helt hold ad gangen og at bedømme løbende.

Tabletview er ikke en ny funktion i Multitest. Men det er nu sikkert at konstatere, at bedømmelsesfunktionen har opnået stor popularitet rundt om på skolerne.

Chef for Multitest, Michael Andersen, udtaler om Tabletview:

”Tabletview er til stor gavn for skolerne, som kan udføre en række del-bedømmelser, mens kursisterne udfører deres eksamensopgave. Det gør voteringen nem og mindsker chancen for fejl. Med denne funktion er censor nødsaget til at tage alle bedømmelseskriterier med i sin betragtning, og dette mindsker risikoen for fejlagtig vurdering af kursisten. Og så kan censorer bedømme et helt hold på en gang i stedet for at tage en enkelt kursist ad gangen. Det optimerer hele voteringsprocessen”.

En af de skoler der bruger Tabletview er DEKRA, og her har man ifølge underviser Carina Mortensen stor glæde af funktionen, som hun synes er superintuitivt:

”Det er supernemt og intuitivt at bruge Tabletview. Funktionen gør det muligt at bedømme kursister løbende, og det gør det nemt at følge med. Måske er der nogle kursister, der sakker bagud, men det gør ikke noget. Med Tabletview kan jeg nemt votere senere på dagen. Mange tror måske, at man skal være it-super-bruger for at bruge Tabletview, men det behøver man slet ikke være. Det er ligetil, og det er svært at gøre forkert. Det fungerer simpelthen”, fortæller Carina Mortensen, underviser, DEKRA Business, til TUR.

Tabletview er især velegnet til at tage med rundt på for eksempel en tablet.

- TUR

For mere information om Tabletview og de mange muligheder, der følger med, kontakt chef for Multitest Michael Andersen på telefon: 81454512 / mail: ma@tur.dk.

facebook twitter