Stor succes på Chauffør-, Administrativ- og Krankonferencen

17. maj 2023

Både Chauffør-, Administrativ- og Krankonferencen er nu veloverstået, hvor der blev afholdt spændende oplæg og erfaringsudvekslet.

Konference -billede

Den 15. - 17. maj deltog i alt 280 begejstrede deltagere i de tre konferencer, som altid ligger lige inden Kristi himmelfart. Chauffør- og Administrativkonference kørte mandag-tirsdag, hvorefter nogle blev og nye deltagere ankom til Krankonferencen tirsdag-onsdag.

Chaufførkonference: Fremtidens chauffører

Chaufførkonferencen havde ”Fremtidens chauffør” som hovedtema, hvor der blev holdt adskillige spændende oplæg om, hvem og hvor fremtidens chauffører er. Til at belyse emnet var bl.a. Michael Nielsen fra Dansk Persontransport, Frank Davidsen fra DTL og Claus Turn fra ATL.

På konferencen deltog også tre af TURs ambassadører, som fortalte om deres oplevelser som transportlærlinge. De fortalte blandt andet om, hvordan de oplevede deres uddannelse i forhold til, at de selv er fremtidens chauffører. Ydermere fortalte én af ambassadørerne om, hvordan hun som kvindelig lærling oplevede transportbranchen.

Administrativkonference: Erfaringsudveksling og AMU/EUD

På den Administrative konference var erfaringsudveksling især i fokus. Der blev lagt op til at deltagerne indbyrdes kunne dele deres udfordringer med dagligdagens administrative opgaver.

Derudover blev der holdt oplæg af både interne og eksterne oplægsholdere, som skulle give deltagerne viden om de seneste opdateringer inden for det administrative felt. Herunder blev der bl.a. holdt oplæg om multitest-systemet og nyt fra AMU og EUD. Christa Corfitsen og Lise-Lotte Skjoldan fra STIL holdt også et spændende oplæg om Voksenuddannelse.dk.

Krankonferencen: Grønne udfordringer

Chauffør- og administrativkonferencerne blev afløst af TURs årlige krankonference, som b.la. indeholdt faglige oplæg af Kristian Holst fra Liebherr om fremtidens kraner og grønne udfordringer, virksomhedsbesøg hos Dynamica Ropes ApS og oplæg fra Arbejdstilsynet om certifikater, ulykker og afgørelser.

TUR vil gerne takke skolerne for opbakningen til konferencerne og siger på gensyn til næste år.

-TUR

facebook twitter