Eftertragtet kursus: Den Nye Version af Digitalt Kontrolapparat og Køre-Hviletider udbydes igen

1. november 2023

På baggrund af den overvældende efterspørgsel og populariteten af faglærerkurset Den nye version af digitalt kontrolapparat og køre-hviletider er TUR stolte af at meddele, at vi nu ekstraordinært tilbyder endnu en mulighed for at deltage i kurset. Dette ekstra kursus vil finde sted den 5.-6. februar 2024 på AMU Syd.

COLOURBOX57788577 (1)

Den nye version af digitalt kontrolapparat og køre-hviletider har allerede tiltrukket betydelig opmærksomhed, og de tidligere hold i december og januar er fuldt booket. Derfor giver vi nu dig en ekstra chance for at deltage i kurset og få den nødvendige ekspertise inden for digitalt kontrolapparat og køre-hviletider.

Hvad kan du forvente af kurset:
På kurset vil du få en dybdegående forståelse af den nye version af digitalt kontrolapparat i forhold til den tidligere. Herudover inkluderer kurset:

  • "Best practice" baseret på skolerne samt erfaringer og udfordringer deltagerne bringer
  • En grundig gennemgang af køre-/hviletidsregler og besvarelse af problemstillinger
  • Indblik i bødetakster og domme inden for området
  • Undtagelser og meget mere

Hvem kan deltage i kurset:
Kurset henvender sig primært til faglærere, der underviser i køre-/hviletidsregler i forbindelse med kørekortundervisningen eller på tilsvarende uddannelsesniveauer.

Deltagelse i dette faglærerkursus giver dig mulighed for at dokumentere, hvad der svarer til 2,0 dages relevant efteruddannelse i overensstemmelse med Færdselsstyrelsens bekendtgørelse.

Tilmeld dig nu:
Tilmeld dig nu for at sikre din plads, da efterspørgslen er høj, og pladserne fyldes hurtigt. Besøg vores tilmeldingsside her for at registrere dig.

TUR ser frem til at byde dig velkommen.

- TUR

facebook twitter