Invitation til webinar: Lærlinge på vej til succes med TUR Transport

24. oktober 2023

TUR inviterer til et spændende webinar, der fokuserer på vores helt nye app, TUR Transport. Webinaret finder sted den 10. november 2023 fra kl. 13:00 til 14:00.

App Webinar

 

TUR har netop lanceret TUR Transport, en nyskabt app specielt designet til lærlinge med det formål at skulle fungere som en digital uddannelsesbog. Med denne app ønsker TUR at lette og optimere opfølgningen på individuelle lærlinges uddannelsesprogression, til gavn for både lærlinge og de involverede virksomheder.

Vi inviterer hermed faglærere og andre medarbejdere, der er ansvarlige for lærlinge og deres uddannelsesbøger, til at deltage i vores webinar i anledning af denne spændende lancering.

Under webinaret vil TUR belyse de imponerende funktioner og fordele ved TUR Transport, og uddybe hvorfor denne app er af afgørende betydning for at lette og berige lærlingenes uddannelsesrejse.

Webinaret afholdes af Uddannelseskonsulenterne Michael Ørum og Christian Hunter og finder sted den 10. november 2023 fra kl. 13:00 til 14:00.

For nem tilmelding til webinaret, besøg venligst dette link: Tilmelding til webinar

Det er værd at bemærke, at TUR Transport-appen allerede er tilgængelig til download fra App Store og Google Play. Dette giver dig mulighed for at udforske appen på forhånd og stille eventuelle spørgsmål under webinaret.

TUR er forventningsfulde og håber, at den nye TUR Transport-app vil blive positivt modtaget af elever, uddannelsesinstitutioner og virksomheder som et værdifuldt værktøj i lærlingenes uddannelsesrejse.

- TUR

facebook twitter