Kommunikations- og projektmedarbejder

12. oktober 2023

Har du lyst til at arbejde med kommunikation og projektplanlægning i en politisk styret organisation? Kommer du let i mål med større og mindre opgaver og har du mod på at løfte en række større og mindre events inden for uddannelsesområdet? Så er du allerede et godt bud på vores nye kommunikations- og projektmedarbejder.

Kommunikations- og projektmedarbejder

Om stillingen

Som kommunikations- og projektmedarbejder bliver du primusmotor på dine egne opgaver i uddannelsessekretariatet. Sammen med din daglige leder vil du komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver, inde i, og ude af huset, med projekter og drift, mens vi kommunikerer på tværs af organisationer og målgrupper.

  • Du kommer til at have ansvar for planlægning og afholdelse af workshops og events. Vi lægger derfor vægt på, at det falder dig naturligt at planlægge og koordinere og styre projekter, og at du sætter en ære i at have tjek på både deadlines og detaljer.
  • En stor del af dit arbejde består i at planlægge sekretariatets deltagelse i messer. Du skal derfor være indstillet være indstillet på at afsætte tid i din weekend et par gange om året for at deltage i disse arrangementer.
  • Som kommunikations- og projektmedarbejder i TUR kommer du blandt andet til at arbejde med produktion af nyheder og nyhedsbreve. Vi forventer derfor, at du skriver godt og kan vinkle en historie til flere medier og gøre - et til tider- fagtungt område læsbart og forståeligt for modtageren.
  • Du vil skulle arbejde med opdatering af hjemmesider og andre digitale platforme, herunder www.tur.dk og transportuddannelser.dk. Vi forventer derfor, at du har erfaring med og interesse for web og digitale platforme - både med henblik på daglig drift og udvikling.

Vi lægger vægt på

Som kommunikations- og projektmedarbejder i TUR lægger vi vægt på, at:

  • Du trives med at tage ansvar og tilrettelægge egne opgaver
  • Du vil arbejde praktisk med kommunikation og samtidig tænker strategisk
  • Du har en positiv indstilling og gåpåmod
  • Du har viden om diverse platforme og deres rækkevidde
  • Du har indblik i god historiefortælling på tværs af skrift, billede, video og grafik
  • Du besidder enten kendskab til eller en interesse for at arbejde i en politisk styret organisation

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling med mange forskellige opgaver, der giver rig mulighed for såvel udfoldelse som udvikling af faglige og personlige kompetencer. Ud over spændende arbejdsopgaver og gode kolleger tilbyder vi en arbejdsplads i en politisk styret organisation i hjertet af København (Hovedbanegården).

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling.  Den ugentlige arbejdstid er 37 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til Funktionærloven. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV sendes via linket til Jobindex hurtigst muligt og senest den 16. november 2023 kl. 10.00.

Tiltrædelse

  1. januar 2024 eller hurtigst muligt.   

Mere information

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Mogens Ellgaard-Cramer, hvis du har spørgsmål til stillingen. Tlf.: 8145 4519 eller via mail mc@tur.dk.

Vi holder som udgangspunkt 1. samtale mandag den 20. november 2023 og 2. samtale den 23. november 2023.

Send gerne din ansøgning afsted hurtigst muligt, da vi løbende evaluerer ansøgninger og indkalder til samtaler, hvis den rette kandidat skulle dukke op.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om TUR

TUR udvikler og vedligeholder erhvervsuddannelser og AMU-uddannelser til transportbranchens medarbejdere. TUR er ejet af arbejdsmarkedets parter, og sekretariatets primære opgave er at informere og servicere parterne. TUR har en tæt dialog med landets AMU-centre og erhvervsskoler, som udbyder transportuddannelserne. Læs mere om TUR og sekretariatets arbejde på www.tur.dk.

facebook twitter