Simulatorerne er igen et stort trækplaster på TURs stand med DM i Skills 2023

3. februar 2023

På DM i Skills 2023’s første dag havde vi besøg af mange folkeskoleelever, som tog en tur i en af de to simulatorer og prøvede lykken ved én af de mange konkurrencer. De var også flittige til at stille spørgsmål om transportuddannelserne.

Simulatorerne er igen et stort trækplaster på TURs stand med DM i Skills 

En kæmpe fest som breder sig på 33.000 m2 i Messe C i Fredericia. DM i Skills blev i går, torsdag d. 2. februar, skudt i gang.

Igen i år deltager TUR på uddannelseseventet som demonstrationsfag. På vores stand står der således i disse dage et hold af medarbejdere fra TUR samt ambassadører fra lageroperatør-, kran-, lufthavnsoperatør, - og ambulancebehandleruddannelserne klar til at svare på spørgsmål om transportuddannelserne.

Kronprinsen og transportlærlinge på scenen til åbningsceremonien

H.K.H. Kronprinsen stod for den officielle åbning af DM i Skills 2023, hvor han sendte de unge lærlinge og elever videre til konkurrencerne med en stor opbakning til dem og deres skills.

TUR havde en stor håndfuld ambassadører til at gå over scenen, hvor de repræsenterede lageroperatør-, kran-, lufthavnsoperatør-, og ambulancebehandleruddannelserne. En stor tak til de seje og modige unge:

  • Christoffer Christensen, Tradium Randers og Brødrene Dahl og Saint Gobain
  • Emmelie Wallenthin, AMU Nordjylland og Vendelbo Spedition
  • Jonathan Wegner, Aarhus TECH og Postnord
  • Lise Krambech, Learnmark og Hedema
  • Lærke Callesen, Rybners og Ambulance Syd
  • Magnus Torp, Rybners og Ambulance Syd
  • Mathias Pedersen, Learnmark og Horsens Kommunes hjælpemiddelsdepot

Næsten som i virkeligheden

På TURs stand havde de unge gæster fra folkeskolen mulighed for at deltage i konkurrencer og bl.a. sætte sig bag rattet i en gaffeltrucksimulator og en kransimulator, så de kunne prøve, hvilke skills det kræver. Det er ikke så nemt som man tror!

Udover simulatorerne var mange nysgerrige unge forbi standen til en snak om uddannelse og for at blive klogere på førstehjælp, prøve at laste en miniature-lastbil eller vinde seje præmier i lykkehjulet.

 

- TUR

Læs også: Skills Denmark H. K. H. Kronprins Frederik skød dm i gang med et brag

facebook twitter