Skills 2023 Tak for i år

6. februar 2023

DM i Skills 2023 fandt sted fra torsdag til lørdag i sidste uge. 51.000 gæster lagde vejen forbi Messe C i Fredericia. TUR siger tak til alle samarbejdspartnere og til alle de unge og deres forældre, som besøgte os.

Skills 2023 Tak for i år

Livlig aktivitet på TUR-standen

En masse af de unge prøvede kræfter med de til formålet opstillede simulatorer, der næsten var i drift uafbrudt. Det var et delvist virtuelt miljø med en gaffeltrucksimulator fra Tenstar og en kransimulator fra BMS. Simulatorerne var et kæmpe hit blandt de unge, selvom det var mere udfordrende at manøvrere køretøjerne end de først havde troet.

Lærlingene svarede på spørgsmål

Samtidig var dygtige transportlærlinge sat på opgaven med at hverve gæster til vores øvelser og konkurrencer, og selvfølgelig også besvare på spørgsmål fra dem. Lærlingene gjorde det rigtig godt, og det er godt at have dem med, når det jo er dem der bedst ved, hvad det vil sige at uddanne sig indenfor transport.

Konkurrencer og øvelser

De unge gæster have også andre muligheder for at få smag for transportfaget og afprøve deres transport-skills. Bl.a. kunne de prøve en pakke-konkurrence, som gjaldt om at pakke en lastbil på tid. De kunne også prøve førstehjælps-skills hos ambulancebehandlereleverne.

Skills til næste år

I 2024 skal DM i Skills løbe af stablen i Roskilde. Det er første gang byen skal være vært for det store arrangement.

- TUR

facebook twitter