Verdens Vildeste Brobyggere: Tak for indsatsen

7. juni 2023

Den 2. juni 2023 blev Verdens Vildeste Brobyggere 2023 afholdt i Aalborg. TUR vil gerne sige tak til de mange lærlinge, skoler og virksomheder, der bakkede op om arrangementet og ydede en kæmpe indsats.

VVB - Tak

Freestyle rap, madboder, langborde og brobygning. Der var lagt op til den helt store folkefest i Aalborg fredag den 2. juni 2023, da Danmarks første og største brobygningskonkurrence blev afholdt.

Her var 37 lærlinge, studerende og elever samlet for at bygge en buebro, flydebro og en skråstagsbro over Obels kanal. I syv timer kæmpede de i tre hold for at få deres 15 meter lange broer færdige til tiden, og der blev savet, hamret, løftet og beregnet til den helt store guldmedalje i den bagende sol.

Vinderen af brobygningskonkurrencen blev holdet bag buebroen, men der skal lyde en tak til alle deltagere, der lagde et kæmpe stykke arbejde i konkurrencen.

Særlig tak til transportlærlinge, virksomheder og skole

TUR vil også gerne sige tak til de mange transportlærlinge der for første gang nogensinde deltog i selve brobygningskonkurrence. Det var fantastisk at se de mange godschaufførlærlinge give den gas med deres kranarme på byggeområdet i samspil med de andre erhvervsuddannelser, der var repræsenteret. Og det viste tydeligt, at det simpelthen ikke er muligt at bygge en bro uden at have transporten med.

TUR vil også takke de forskellige virksomheder, der har støttet op om konkurrencen, bl.a. ved at lade deres lærlinge deltage i konkurrencen. Og AMU Nordjylland der med deres viden og faglighed ligeledes lagde en kæmpe arbejdsindsats i at få konkurrencen til at lykkes.

Tak til transportlærlinge:
- Benjamin Strand Lind Nielsen fra Aalborg Vognmandsforretning A/S (AVAS)
- Magnus Emil Holm Sørensen fra AC Mejerimaskiner ApS
- Nikolai Dahl Stad fra Aars Vognmandsforretning A/S

TUR glæder sig allerede til næste år, når Verdens Vildeste Brobyggere rykker til et nyt sted i landet.

- TUR

Se vinderholdet og læs mere om Verdens Vildeste Brobyggere her

facebook twitter