TURs ambassadører var med på workshop

25. maj 2023

Onsdag d. 24. maj 2023 blev TURs ambassadører samlet til en workshop som stod i læringens tegn.

Workshop - Gruppebillede

Programmet for workshoppen havde fokus på læring og udvikling, men stadig med plads til både sjov og konkurrencer. Det blev en givende dag for ambassadørerne, som gav dem et godt fundament for deres resterende tid som ambassadører. Vi var også utrolig heldige med vejret. I løbet af dagen kom solen frem, så en stor del af workshoppen kunne afvikles ude i solskinnet.

I løbet af workshoppen blev der også sparret imellem ambassadørerne om indhold til TURs Instagram profil @Mintransportuddannelse, hvor det primært er ambassadørerne, som leverer indhold. På kontoen bliver der både delt sjove, inspirerende og faktuelle opslag, der skal vise de mange følgere, at det både er spændende og udfordrende at tage en transportuddannelse.

I forlængelse af dette fik vi i TUR også rig mulighed for at optage en masse gode og sjove videoer af vores ambassadører, som vil blive brugt til rekruttering og Sociale Medier. Følg med i ambassadørernes arbejde her!

Ambassadørerne har allerede udviklet nogle unikke venskaber, og der bliver vidensdelt og erfaringsudvekslet til den helt store guldmedalje, hver gang vi mødes.

Vi i TUR glæder os derfor allerede til den næste workshop, vi skal holde med ambassadørerne efter sommerferien.

- TUR

Læs mere om TURs ambassadører her, og find ud af, hvorfor de har valgt at gå forrest for at få flere unge ind branchen. 

facebook twitter