MitID afløser NemID ved login

1. marts 2023

Implementering af MitID i Multitest har positiv effekt for brugerne.

mit-id 2.png

Fra 28 februar 2023 er Multitest klar med MitID. Det vil sige, at elever og kursister, som skal aflægge prøve via Multitest, kan bruge deres personlige MitID.

- Indtil nu har NemID været den eneste måde at logge ind i Multitest, hvilket har givet en del udfordringer for elever og kursister, der har skulle aflægge prøve i Multitest. Udfordringerne har vi nemt kunne løse ved at oprette login med adgangskode for hver elev, så alle har fortsat kunne gå til prøve, som planlagt, fortæller chef for Multitest, Michael Andersen.

Desuden forventer Michael Andersen, at implementeringen af MitID vil have en positiv effekt for brugerne, fordi de fremadrettet kan starte prøverne uden at skulle indtaste deres CPR-nr. og en kompliceret kode.

For de organisationer, som har krav om obligatorisk brug af MitID, vil der i en kort periode være mulighed for at få oprettet en nødadgangskode. Hvis der er behov for dette, så kontakt Michael Andersen i god tid før prøveaflægges på telefon 81454512 eller e-mail ma@tur.dk.

Ved spørgsmål til Multitest og det nye MitID så kontakt Michael Andersen på 81454512 eller ma@tur.dk

 

- TUR

facebook twitter