Statsministeren på besøg på Flexuddannelsen

21. november 2023

Mette Frederiksen aflagde for nyligt besøg på Flexuddannelsen i Bilka i Fields. Her mødte hun bl.a. elever fra lageruddannelsen. Der var flotte ord at hente fra Statsministeren om den unikke uddannelsesmulighed for elever med indlæringsvanskeligheder. 

Statsministeren På Besøg På Flexuddannelsen

Der var spænding og store smil at hente hos eleverne på Flexuddannelsen i Bilka i Fields, da Statsministeren forleden besøgte virksomheden og fik en snak med de mange dygtige elever fra detail- og lageruddannelsesretningerne.

Lene Timm, Uddannelseschef på Flexuddannelsen, fortæller:

”Det var et godt besøg. Og Statsministeren var meget positivt stemt overfor de mange muligheder, som Flexuddannelsen giver unge med kognitive handicap, og hun havde mange opløftende kommentarer med på vejen til de unge. Eleverne var selvfølgelig også stolte over at få lov at snakke med Statsministeren og fortælle om, hvordan deres hverdag ser ud, og hvad uddannelsen har betydet for dem. Det var et stort øjeblik”.

Fantastisk uddannelse: Mange unge vokser og bliver rigtig dygtige medarbejdere
Du kan se hvilket indtryk, det har gjort på Mette Frederiksen at møde nuværende og tidligere elever på Flexuddannelsen her.

I interviewet med Glad Fonden kommer Mette Frederiksen ind på, hvordan mange unge der har taget Flexuddannelsen vokser og bliver rigtig opmærksomme og dygtige medarbejdere.

Flexuddannelsen for unge med kognitive handicap
Flexuddannelsen er en 2-årig erhvervsrettet uddannelse for unge, der har afsluttet en STU.På Flexuddannelsen lærer eleverne gennem deltagelse i praksis på en virksomhed. Uddannelsen er holdbaseret og foregår for eksempel i et kantinekøkken, i en stor butik, på et lager, på et plejehjem eller i en virksomhed, der vedligeholder grønne udendørsarealer.

Et elevhold har en fast faglærer, der er uddannet i branchen og en fast tilknyttet vejleder.

- TUR

Læs mere om Flexuddannelsen her!

facebook twitter