Førstehjælp gjort enkelt med ny miniguide fra TUR Forlag

4. oktober 2023

Miniguide til førstehjælp er en helt ny miniguide, der henvender sig til alle, som ønsker at genopfriske eller få indblik i de grundlæggende principper i livreddende førstehjælp.

Førstehjælp gjort enkelt med ny miniguide fra TUR Forlag

Nu er der godt nyt til alle, der engang har været på førstehjælpskursus, men måske ikke helt kan huske, hvad man nu lige skal gøre i en førstehjælpssituation. Eller som gerne vil give børn og unge mennesker en grundlæggende introduktion til førstehjælp.

Miniguide til førstehjælp er en handy oversigt i lommeformat over førstehjælpens 4 hovedpunkter. Den er beregnet til at have med sig i lommen eller tasken eller til at lægge i bilens handskerum. Miniguiden er skrevet i et letforståeligt sprog og kan med sine bare 38 sider læses på 10-15 minutter.

Emnerne i Miniguide til førstehjælp er:

  • Skab sikkerhed
  • Vurder personen
  • Tilkald hjælp
  • Giv førstehjælp.

Du lærer om ABC-metoden, HLR (hjerte-lunge-redning) til børn og voksne, standsning af blødninger, fremmedlegeme i luftvejene samt psykisk førstehjælp. Kort sagt emner, alle kan få brug for at vide noget om, hvis uheldet er ude. Den indeholder samtidig QR-koder til små film, der forklarer førstehjælpen i praksis.

NB: Miniguiden kan IKKE erstatte den udførlige lærebog Håndbogen i førstehjælp eller danne grundlag for kurser i førstehjælp.

Miniguide til førstehjælp kan bestilles på shop.turteori.dk her.

- TUR

facebook twitter