Multitest er blevet opdateret: Nu med flere sprog

12. september 2023

Den 8. september blev Multitest opdateret, så der nu er tilføjet en række forbedringer og nye funktioner. Multitests brugere vil derfor opleve nogle ændringer i brugen af siden.

Multitest Opdateres


I den nye opdatering af Multitest er der i deltagerinterfacet implementeret nye sprogmoduler, så det nu er muligt at oprette en prøve på ukrainsk med ukrainske tekster og vejledninger. Inden for nærmeste fremtid vil Færdselsstyrelsen benytte sig af denne nye opdatering, og på sigt vil der arbejdes på tilføjelsen af flere sprog, så behovet for tolke på skolerne kan mindskes.

Udover tilføjelsen af sprogmodulerne er hovedmenuen blevet opdateret med fokus på, at navngivningen skal være mere logisk, så de bedre beskriver punkternes funktion. Følgende punkter i hovedmenuen er derfor blevet omdøbt:

  • Menupunktet ”Kursushold” hedder nu ”Administrere kursushold”.
  • Menupunktet ”Status for kursushold” hedder nu ”Resultater for kursushold”.

Målet for opdateringen har været at gøre Multitest mere intuitiv for brugerne. Derfor er rækkefølgen på menupunkterne blevet ændret til en mere logisk rækkefølge. Derudover er funktioner i ”tilsynsførende starter prøven”, blevet optimeret, så det nu er mere intuitivt at bestille og anvende. Værktøjerne i support er også blevet forbedret, så det bliver nemmere for TUR at bistå brugerne.

Ved spørgsmål til opdateringen kan chef for Multitest, Michael Andersen, kontaktes på tlf.: 81 45 45 12 eller mail: ma@tur.dk

-TUR

facebook twitter