TUR Faglærerkursusprogram for 2024 er nu klar

14. september 2023

Kursuskalenderen for næste års faglærerkurser og konferencer er nu online – heriblandt er der tilføjet en del nye kurser.

Faglærerkursuskalender for 2023 klar

Programmet, som er udviklet og sammensat på baggrund af forslag og ønsker fra både uddannelseschefer og faglærere, indeholder både nye og tilbagevendende konferencer og kurser. To af de nye faglærerkurser som er blevet tilføjet til kursuskataloget efter stort ønske fra skolerne er:

-          Kursus om sundhed

-          Kursus om kørsel med el-køretøjer (bus og lastbil)

Kursus om sundhed har været et stort ønske fra flere skoler og er derfor endelig blevet tilføjet til kursuskataloget. Kurset bliver afholdt umiddelbart efter pinse i 2024. Programmet vil bestå af en introdag for nye og/eller lidt erfarne faglærere i sundhed, og dernæst vil selve kurset være for både nye og erfarne faglærere.

Kursus om kørsel med el-køretøjer vil blive afholdt i foråret 2024. Kurset kommer til at indeholde både teori og praktisk kørsel på landevej - TUR vil dog allerede i slutningen af 2023 afholde 2 teorikurser i kørsel med el-køretøjer. Information vedr. teorikurserne følger.

Konferencerne og kørelærerkurset vil ligge på faste tidspunkter hvert år.

Konferencerne og kørelærerkurset vil ligge på faste tidspunkter fordelt over året. Dvs. at konferencerne og kørelærerkurset i 2024 vil ligge på følgende tidspunkter:

-          ERFA Gaffeltruck konferencen ligger fast lige efter påsken, som i 2024 vil blive i uge 14

-          ERFA Lager konferencen vil ligge i samme uge, altså i uge 14

-          Chauffør-, Administrativ-, og ERFA Krankonferencerne ligger fast i ugen op til kristi himmelfart, som i 2024 vil blive i uge 19

-          ERFA Farligt Godskonferencen ligger fast i uge 51

-          Kørelærerkurset ”Obl. Efteruddannelse for kørelærere” ligger fast i uge 2 og uge 32.

Inden for nærmeste fremtid vil der også komme nye digitale kontrolapparater. Derfor forventer vi i TUR at udbyde et kursus herom i starten af 2024, da vi forventer at skolerne vil have et stort behov for sådanne et kursus. Kataloget vil blive opdateret, når alle detaljer vedr. kurset er kommet på plads.

Vi håber I vil tage godt imod kursuskataloget 2024.

-TUR

Se kursuskalender her

facebook twitter