TUR har afholdt censorkonference for ambulancebehandleruddannelsen

28. september 2023

I sidste uge afholdt TUR censorkonference for alle godkendte censorer i landet for ambulancebehandleruddannelsen. Der var planlagt spændende og engagerende oplæg for de i alt 14 censorer, som deltog i konferencen.

TUR har afholdt censorkonference for ambulancebehandleruddannelsen

Dagens program til TURs censorkonference var fyldt med både spændende og oplysende oplæg, som er relevante for censorerne, når de skal bedømme svendeprøver. Der blev drøftet vejledninger, uddannelsesbekendtgørelse, eksaminationsgrundlag, bedømmelsesgrundlag og bedømmelseskriterier, herunder med oplæg fra Børne-og Undervisningsministeriet.

TUR bidrog med oplæg, herunder statistikker, fra Multitest vedrørende den skriftlige del af svendeprøven. Derudover var der fokus på erfaringsudveksling i løbet af dagen, hvor deltagerne fra Rybners i Esbjerg og UNORD i Hillerød, samt med en repræsentant fra Brancheudvalget for ambulance og redning, fik mulighed for at dele deres erfaringer med hinanden.

I anden halvdel af dagen bidrog UNORD med oplæg om svendeprøvens praktiske indhold, hvor de havde arrangeret et eksempel på en skills stations prøve og en medicinsk case. I de to svendeprøver deltog elever fra UNORD, hvorefter censorerne fik mulighed for at diskutere votering i grupper og i plenum.

Det var alt i alt en lærerig dag, og TUR siger tak for det flotte fremmøde og engagement og glæder sig allerede til den næste konference.

-TUR

facebook twitter