DM i Skills 2024 fortsætter fredag og lørdag

18. april 2024

Der er stadig mulighed for at møde TUR til DM i Skills 2024, som holder åbent både fredag og lørdag d. 19.-20. april. TUR har en masse spændende aktiviteter med og står klar til at snakke transportuddannelser med de unge besøgende i telt 1.

DM I Skills 2024 1

Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at besøge DM i Skills, kan du stadig nå det. Eventet holder åbent fredag fra kl. 08:00-17:00 og igen lørdag fra kl. 8:00 til 14:00. Det sker på Dyrskuepladsen i Roskilde. Tusindvis af besøgende har allerede kigget forbi de mange telte for at udforske de spændende uddannelsesmuligheder, og TUR ser frem til endnu to travle dage.

Kamma Strube-Weber, Kommunikations- og projektmedarbejder, er til stede under hele DM i Skills og er begejstret for eventet, der på festlig vis hylder de mange erhvervsuddannelser:

”Det er fantastisk at være her. Stemningen er høj, og de unge er meget engagerede i at udforske de mange forskellige uddannelser og aktiviteter, som er repræsenteret her. Vi har fået fantastisk feedback fra besøgende, som synes, at det er enormt spændende at være her, så hvis du har mulighed for det, så synes jeg helt sikkert, at du skal kigge forbi Roskilde Dyrskueplads i dag eller i morgen og opleve DM” fortæller hun.

Savner du sommer, græs under fødderne og en god festival, er der også en ekstra god grund til at lægge vejen forbi DM. Der er nemlig masser af aktiviteter og en god stemning at hente på Dyrskuepladsen, som er kendt for hvert år at afvikle Roskilde Festivalen. Og der er da også opsat telte, madvogne og underholdning, så man får en følelse af at være på festival.

TUR står klar til at byde besøgende velkommen i telt 1, lige ved siden af Vejgodstransportstanden, hvor Danmarks dygtigste godslærlinge konkurrerer om at blive de bedste inden for deres felt. Nemlig vejgodstransport.

TUR glæder sig til at se jer.

- TUR

facebook twitter