Transportskole integrerer el-lastbiler i undervisningen

9. april 2024

DEKRA vil styrke sin uddannelsesindsats for chauffører ved at benytte el-lastbiler i undervisningen. Otte el-lastbiler er på vej til skolen, som ønsker at imødekomme de krav, der i fremtiden vil blive stillet til chauffører. 

DEKRA El -lastbiler

Pressefoto: DEKRA Pressefoto: DEKRA. Se lastbilerne her.

DEKRA har netop taget et skridt i den grønne retning. Otte el-lastbiler fra Volvo er på vej til skolen, som ønsker at klæde deres elever på til at kunne varetage fremtidens chaufførjobs.

I en pressemeddelelse fortæller Christian Bagger, koncerndirektør hos DEKRA:

”Vores beslutning om at omstille til el-lastbiler til vores kursister er et bevidst valg for netop at ramme de krav, der i fremtiden vil blive stillet til chauffører. De vil blive mødt af forventninger om, at de kender til andre typer køretøjer end diesel og benzin, og som uddannelsessted er det også vores ansvar, at de allerede i undervisningen får lov til at afprøve forskellige typer af køretøjer”.

Integreringen af de nye elektriske køretøjer er første del af en vision hos DEKRA om at omstille en stor del af lastbilflåden, som i alt tæller langt over hundrede lastbiler, på alle skolerne over hele Danmark.

TUR ønsker DEKRA tillykke med lastbilerne og glæder sig over, at flere transportskoler rundt omkring i Danmark allerede nu går i retning af bæredygtige uddannelser, der imødekommer fremtidens krav til medarbejdere.

- TUR

facebook twitter