Video Om Havn Og Terminal
  • AD2Anne Dorthe Søe Mikkelsen
  • 1. jul 2024
  • EUD

Ny video om havne- og terminalarbejderuddannelsen

3F står bag en ny video om havne- og terminalarbejderuddannelsen i samarbejde med Esbjerg havn og TUR. Se den her.

Videoen sætter fokus på de mange fordele, der er ved at få ufaglærte medarbejdere på havnene og terminaler til at tage den faglærte havnearbejderuddannelse.

 

I videoen kan du for eksempel møde en række løsarbejdere fra Esbjerg Havn, der fortæller, hvorfor det har været relevant for dem at tage havnearbejderuddannelsen og modtage et svendebrev.

 

En af dem er Diana Sommer, der fortæller, at hun længe har ønsket sig at tage uddannelsen, og nu endelig er kommet i gang, efter at være startet i en virksomhed, hvor uddannelsen var et krav. Samtidig fortæller hun, at det er en rigtig god uddannelse, hvor der gøres meget ud af det faglige, samt at alle er med.

 

Fremtiden ser lys ud med en uddannelse

 

I videoen bliver der også sat fokus på, at havnearbejderuddannelsen giver en stor viden og en lang række kompetencer til kørsel af de forskellige typer maskiner på havnen. Dette gør også, at man får en god fremtidssikring, og mulighed for flere jobs og mere komplekse arbejdsopgaver.

 

I løbet af videoen møder man også Tommy Christensen fra NorSea Group, der også ser positivt på uddannet arbejdskraft, da det er med til at øge sikkerheden i deres terminal og holde ulykker og skader på et minimum. Derudover er faglærte medarbejdere med til at holde virksomhederne konkurrencedygtige.

Havn Og Terminal (2)