Skabeloner til påbegyndt GK og VUB

Download skabeloner for bevis til påbegyndt grundlæggende kvalifikationsuddannelse og grundlæggende varebilsuddannelse.

Færdselsstyrelsen udstedte ny bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse fører af køretøjer i vejtransport den 23. maj 2020. Den generelle vejledning for kvalifikationsuddannelsen findes på Færdselsstyrelsens hjemmeside.

Herunder kan skolerne downloade skabeloner til bevis for påbegyndt grundlæggende kvalifikationsuddannelse (GK) og påbegyndt grundlæggende varebilschaufføruddannelse (VUB).

Påbegyndt grundlæggende kvalifikationsuddannelse 

Beviset for påbegyndt grundlæggende kvalifikationsuddannelse kan udstedes til EUD- og EGU-lærlinge under uddannelse, som har erhvervet kørekort til kat. C eller D og som har påbegyndt den grundlæggende kvalifikationsuddannelse. Beviset kan benyttes midlertidigt til kørsel i Danmark og ind til det originale chaufføruddannelsesbevis (CUB) er udstedt.

Bevis for påbegyndt grundlæggende kvalifikationsuddannelse (GK)
(opdateret 12. juni 2020)

Påbegyndt grundlæggende varebilsuddannelse

Beviset for påbegyndt VUB kan udstedes til EUD- og EGU-lærlinge under uddannelse, som har erhvervet kørekort til kat. B, og som har påbegyndt den grundlæggende varebilskvalifikationsuddannelse. Beviset kan benyttes midlertidigt til kørsel i Danmark og ind til det originale varebilschaufføruddannelsesbevis (VUB) er udstedt.

Bevis for påbegyndt grundlæggende varebilsuddannelse (VUB)
(opdateret 12. juni 2020)