Årets lærling 2017

20. februar 2017

Kender du en exceptionel dygtig lærling, der fortjener at blive fejret? Nu er det tid til at indstille ham eller hende til prisen som ”Årets lærling 2017”.

Aarets lærling 2017 lærlingepris

Hvert år kårer DI’s regionalforeninger landet over ”Årets lærling”. I år bliver ingen undtagelse, og nu er der åbent for indstillinger i 17 af DI’s 19 regionale foreninger.

I de sidste to regionalforeninger – DI Østjylland og DI Randers-Norddjurs – uddeles i stedet Dansk Industri og Håndværks Medaljefonds.

Alle elever og lærlinge, der i løbet af det sidste år har færdiggjort – eller næsten færdiggjort – en erhvervsuddannelse på en DI-medlemsvirksomhed, kan komme i betragtning.

- Det er en fordel, men ikke et krav, at de har gode karaktere. Til gengæld er det vigtigt, at indstillingen beskriver og fremhæver særlige, ”sjove” eller inspirerende historier om personen, siger underdirektør Hanne Schou, DI Regionalforeninger.

De 17 vindere vil blive hædret i regionalforeningerne i løbet af maj og juni, og udover et ur, diplom og blomster inviteres de også til en frokost med formanden for Dansk Metal, Claus Jensen, samt administrerende direktør Karsten Dybvad, DI i Industriens Hus i København.

- Der er udsigt til stor mangel på faglærte, samtidig med at tilgangen til erhvervsuddannelserne gennem mange år har været faldende. Derfor skal vi gøre en stor indsats for at inspirere flere dygtige unge til at tage en erhvervsuddannelse inden for industrien, siger Hanne Schou.

- De regionale vindere er gode forbilleder for mange andre. Men man kan heller ikke overvurdere den betydning det har, at den virksomhed, eleverne og lærlingene arbejder på, sætter så stor pris på dem, at de vil indstille dem til prisen, tilføjer hun.

Læs mere om ”Årets lærling 2017” og indstil lærlingen via DI's hjemmeside

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag