Ny formand i TUR

30. juni 2014

Forhandlingssekretær i 3F Kim Poder er fra maj 2014 ny formand i TUR.

Kim Poder, der er forhandlingssekretær for transportgruppen i 3F, overtager posten som formand efter forhandlingssekretær Jan Aage Hansen. Kim Poder besidder desuden posten som næstformand i TURs brancheudvalg for personbefordring.

Kim Poder har med baggrund i 17 år som lastbilschauffør, særligt indenfor farligt godsområdet, undervist godschaufførlærlinge i knap 6 år på Selandia fra 1996 til 2001. Efterfølgende har Kim Poder været tilknyttet TUR/Selandia som censor for godschaufføruddannelsen i 5 år. I efteråret 2001 begynder Kim Poder sit arbejde i fagforeningen SID Storstrøms Amt, som aktivitetskonsulent. Efterfølgende var Kim Poder faglig sekretær for transportområdet, da man sammenlagde KAD & SID til 3F i starten af 2005. I 2007 blev Kim valgt på 3F´s kongres som forhandlingssekretær til 3F Transportgruppe, hvor Kim siden 2010 har arbejdet som forhandlingssekretær: Kim Poder har i dag ansvaret for overenskomsterne på rutebilsområdet i hele Danmark, de offentlige rutebiler og for godt halvdelen af Mejerichaufførerne i Danmark. 

Kim Poder er meget glad for at tiltræde jobbet som formand for TUR og mener, at kvalificeret uddannelse/efteruddannelse er vejen frem i et stadigt mere krævende marked.

- Vi kan ikke konkurrere på pris, men vi kan så absolut konkurrere på kvalitet i kraft af veluddannede folk i transportbranchen.

Kim Poder håber, at de kommende år vil blive lidt mere positive vækstmæssigt og, at virksomhederne på transportområdet vil benytte fremgangen til at konsolidere sig i form af bedre økonomi og bedre uddannelse til medarbejderne - klar til næste gang det går lidt ned af bakke igen og til at imødekomme de stadigt stigende krav til miljø og sikker transport.

-TUR

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag