De mest læste nyheder siden sidst

28. september 2017

Her er de mest populære nyheder fra TUR, siden det seneste LUU nyhedsbrev blev sendt ud.

LUU-de -mest -laeste -nyheder -siden -sidst

Siden det seneste LUU nyhedsbrev har TUR udsendt det ugentlige nyhedsbrev syv gange. 

Herunder ser du de mest læste nyheder:

TURs faglærerkursuskatalog for 2018 er klar
TUR har i samarbejde med skolerne sammensat et spændende program for faglærerkursuskataloget 2018. Det nye program består af 38 konferencer og faglærerkurser, som henvender sig til både nye og mere erfarne undervisere inden for lager- og transportområdet.

Læs nyheden


Der er mangel på chauffører

Et indslag fra TV Syd satte spot på, at transportbranchen mangler chauffører, og at alt for få unge vælger en chaufføruddannelse. Og det er på trods af, at nyuddannede chauffører nærmest har jobgaranti og lønnen er konkurrencedygtig.

Læs nyheden


Første ajourføringskursus for OST-chauffører afholdt hos AMUJUUL

Et nyt AMU-kursus på tre dage til ajourføring af chauffører i offentlig servicetrafik blev afholdt for første gang. Kurset blev gennemført som et pilotkursus, hvor hensigten var at gennemføre kurset ud fra nogle fastlagte rammer og den vejledning, der er knyttet til uddannelsen, for på den baggrund at evaluere og justere tilgangen til undervisningen.

Læs nyheden


Private leverandører skal styrke administrationen af AMU

Administrationen af AMU på landets erhvervsskoler og hos øvrige udbydere kan fra medio 2018 ske i systemer fra private leverandører.

Læs nyheden


Uddannelser ingen hindring for nye sanktioner

TUR er klar til at udvikle uddannelser, når de nye sanktioner på køre- og hviletidsområdet træder i kraft. Den samlede transportbranche anmodede i en åben henvendelse transportminister Ole Birk Olesen (LA), og justitsminister Søren Pape Poulsen (K), om at sætte lovændring på sanktions- og frakendelsessystemet på køre-hviletidsområdet i kraft hurtigst muligt.

Læs nyheden  

 

- TUR

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag