TURs bestyrelse byder Pernille Hedin velkommen

28. juni 2019

TURs bestyrelse byder Pernille Hedin velkommen som ny sekretariatschef i TUR.

Pernille -Hedin

 

Den 1. juni tiltrådte Pernille Hedin som sekretariatschef hos Transporterhvervets Uddannelser (TUR). Pernille er uddannet cand.jur. og kommer fra en chefstilling i Forsvaret, hvor hun gennem de seneste 19 år har varetaget en række ledelsesfunktioner inden for både jura, operationer, indkøb, HR og administration.

Den 20. juni bød bestyrelsen officielt Pernille velkommen ved årets andet bestyrelsesmøde i TUR, som var den første af slagsen med Pernille Hedin bag rattet som TURs nye sekretariatschef.

Blikket rettet fremad
Selvom der er sket meget i TUR gennem de seneste år, er der høje forventninger til, at Pernille Hedin også kommer til at sætte sine egne spor i vejen fremad for TURs udvikling.

- Transportbranchen og uddannelserne står over for store forandringer, der presser på for forandringer og udvikling inden for både rekruttering og uddannelse af medarbejdere i branchen. Det er derfor vigtigt at have en person med stor faglig og personlig ballast i førerhuset. Vi valgte Pernille Hedin, fordi hun har en spændende profil fra Forsvaret med stor erfaring på transportområdet. Og med sin juristbaggrund og omfattende ledelseserfaring er hun et stærkt kort for TUR, siger bestyrelsesformand i TUR, Michael Boas Pedersen.

Der skal bygges ovenpå
Der ligger et grundigt arbejde forud for ansættelsen af Pernille Hedin for at finde den helt rigtige person til at videreføre det, TURs tidligere sekretariatschef, Hans Kjeldgaard Christiansen, opnåede i sin tid i chefstolen.

- Vi valgte at slå stillingen bredt op via et eksternt konsulentfirma for at få så stærkt et felt af kandidater som muligt, siger Michael Boas Pedersen.

- Og det lykkedes. Pernille blev valgt blandt et meget stærkt felt af ansøgere, fortsætter han.

- Nu har vi ansat én, der både skal bygge oven på det, som TUR allerede kan, og samtidigt kan skabe forandring, hvor det er nødvendigt. Med Pernille mener vi, at vi har fundet den rigtige person til det arbejde. Derfor kan jeg godt på vegne af bestyrelsen sige, at vi er meget tilfredse med vores valg af Pernille, og vi ser frem til det fremtidige samarbejde, lyder det fra Michael Boas Pedersen.

 

- TUR

Læs også: ”Ny sekretariatschef hos TUR

facebook twitter