Strategiplan præsenteret ved TURs strategikonference

27. september 2019

Til TURs årlige strategikonference blev de væsentligste punkter fra TUR strategiplan for det kommende år fremlagt.

Strategiplan Præsenteret Ved TURs Strategikonference


TUR afholder hvert år en strategikonference for repræsentanter fra TURs bestyrelse og brancheudvalg samt uddannelsescheferne fra transportskolerne. I år blev konferencen afholdt den 12. september 2019 hos Dansk Industri (DI) i København. Årets konference blev indledt med en overordnet indføring i det aktuelle uddannelsespolitiske billede ved TURs næstformand Kim Poder fra 3F. Dette med særligt henblik på TURs strateginotat for indsatsområder i 2019, som tager udgangspunkt i det formål, der er formuleret i TURs vedtægter:

  • At varetage transporterhvervets generelle uddannelsesmæssige interesser primært i forhold til de offentligt funderede uddannelsessystemer.
  • At arbejde for at imødekomme erhvervets behov for relevante undervisningsmaterialer, som også kan anvendes i virksomhedsintern oplæring, og som er attraktive for medarbejdere med læsevanskeligheder.
  • At følge med i den internationale udvikling af transportuddannelser samt indarbejde relevante systemer og metoder herfra i det danske transportuddannelsessystem.

Kim Poder beskrev TURs strategiske indsatsområder for 2019-2020, som er følgende:

  • Leveringssikkerhed i AMU
  • Jobmobilitet
  • Kvalitet i EUD
  • Synlighed

Her blev der især lagt vægt på indsatsområdet synlighed:
- Temaet synlighed vil TUR tillægge stor betydning i de kommende år. Det er vigtigt, at TUR hele tiden overvejer, hvordan der kan kommunikeres om TURs erhvervsuddannelser, og de muligheder der er for attraktive job i branchen. For der er ingen tvivl om, at branchen har behov for rekruttering af nye medarbejdere, forklarede Kim Poder.

- TUR

Hent TUR strategiplan 2019-2020

 

facebook twitter