LUUs viden er vigtig for udviklingen af uddannelserne

13. december 2022

TURs brancheudvalg vil gerne følge udviklingen hos LUU, da denne viden skaber grundlag for udviklingen af holdbare og solide transportuddannelser, der imødekommer branchens behov for kompetencer.

LUUs viden er vigtig for udviklingen af uddannelserne

De lokale uddannelsesudvalg har en værdifuld opgave som rådgivere for landets transportskoler og som de centrale organisationers repræsentanter på skolerne.

Det er de lokale uddannelsesudvalg, der har det bedste kendskab til de lokale og regionale forhold, og deres viden skaber grundlag for udviklingen af holdbare og solide transportuddannelser, der imødekommer branchens behov for kompetencer.

Her ved årets sidste LUU-nyhedsbrev vil TUR gerne opfordre LUU til at dele nyt fra jeres områder. Det kan bl.a. være referater fra LUU-møder eller relevante nyheder, projekter og indsatsområder.

Samtidig ønsker TUR at gøre opmærksom på, at LUU altid er velkomne til at henvende sig ved eventuelle spørgsmål om uddannelse, LUUs opgaver eller andet, som ligger ind under efteruddannelsesudvalgets og det faglige udvalgs kompetencer.

Alle LUU har en kontaktperson i TURs sekretariat. Se på tur.dk, hvem der er kontaktperson for jeres skole

- TUR

facebook twitter