Lasse opfordrer andre til at tage en lageruddannelse

7. maj 2019

Lasse Loch Holgersen gennemførte en HHX, men valgte siden at påbegynde en erhvervsuddannelse inden for lager og logistik af ren og skær interesse. Nu har han opfyldt en drøm om at arbejde hos LEGO.

Lasse -opfordrer -andre -til -at -tage -en -lageruddannelse

Lasse Loch Holgersen havde et studiejob på et lager ved siden af sin HHX, og et par vagter om ugen udviklede sig hurtigt til en vagt hver dag efter skole.

– Jeg var bare rigtig glad for mine kolleger og for selve arbejdet, forklarer lager- og logistiklærlingen.

Da Lasse var færdig på HHX, søgte han en stilling hos LEGO som medarbejder til deres råvarelager. Han kom til samtale og fik tilbudt jobbet efter et par dage i praktik. Lasse har altid været vild med LEGO, så det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse, da han fik lærepladsen.

- Lagerarbejdet har virkelig fanget min interesse. Det bedste ved arbejdet er, at det er en blanding af administrativt arbejde og fysisk arbejde. Jeg har vildt mange muligheder for at bygge videre på uddannelsen, når jeg er færdig, og så er det da fedt at være en del af så stor en virksomhed, fortæller Lasse med stor begejstring.

Lageruddannelsen giver gode muligheder
Lasse vil opfordre andre til at tage en lageruddannelse, hvis de vil have et varieret arbejde og gode muligheder efterfølgende.

- Andre skal vælge at arbejde med lager, fordi opgaverne er en blanding af stillesiddende og fysisk arbejde. Man får mange forskellige opgaver og virkelig mange gode værktøjer, som man kan bruge i fremtiden. Der er mange muligheder for at uddanne sig videre til noget andet, hvis det er det, man vil, siger han.

Efter svendeprøven vil Lasse gerne læse videre til lagerdisponent.

- Som disponent får man mere ansvar og flere administrative opgaver. Mit mål er at blive lagerchef på LEGO. Jeg elsker udfordringer og siger aldrig nej til at prøve noget nyt, fortæller Lasse.

Lasse var udtaget til DM for transportlærlinge 2018 af EUC Lillebælt, hvor han kom på en 6. plads og fik et trofæ for teori og stabling af paller i container.

- TUR

facebook twitter