Nye ansigter i TURs bestyrelse

20. december 2019

TUR har fået fem nye bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsesmedlemmer

TURs bestyrelse, som består af 14 medlemmer fordelt mellem arbejdstager- og arbejdsgiverrepræsentanter, har fået fem nye medlemmer. Der er tale om henholdsvis Jakob Lykke, Ole Christensen, Marie-Louise Lindeløv, Marianne Kragh og Christian Carlsen.

Jakob Lykke, formand, 3F Transport Esbjerg
Jakob Lykke er ansat som formand for 3F Transport i Esbjerg, hvor han overenskomstdækker arbejdspladserne indenfor transportsektoren i Esbjerg og Fanø kommune. Desuden har han forskellige bestyrelsesposter i blandt andet AMU-vest og Rybners LUU med faglige ansvarsområder som ungdomsansvarlig til Ligestillings- og mangfoldighedsnetværk. Tidligere har Jakob været underviser i fagbevægelsen gennem flere år samt forstander på Esbjerg Højskole og Langsøhus.
Jakob repræsenterer 3F i TURs bestyrelse.

Ole Christensen, formand, 3F Randers
Ole Christensen er formand for 3F i Randers. Ole er tidligere udlært som automekaniker og har været tillidsrepræsentant på Brødrene Dahl centrallageret i 14 år (1996-2009). I 2009 blev Ole valgt til formand i 3F Transport i Randers og blev i 2010 valgt til formand for afdelingen i Randers. Desuden arbejder han som næstformand i Tradium og LO Randers og er bestyrelsesmedlem i Transportgruppen i 3F forbundet samt hovedbestyrelsesmedlem i 3F.
Ole repræsenterer 3F i TURs bestyrelse og er desuden medlem af brancheudvalget for Lager og Terminal.

Marie-Louise Lindeløv, chefkonsulent, Dansk Industri
Marie-Louise Lindeløv er ansat som chefkonsulent i Dansk Industris (DI) enhed for Erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser. Her arbejder hun med erhvervs- og efteruddannelser og repræsenterer DI i uddannelsesudvalg inden for transport- og serviceerhvervene.
Marie-Louise repræsenterer Dansk Industri i TURs bestyrelse og er desuden medlem af brancheudvalget for Lager og Terminal.

Marianne Kragh, chefkonsulent, Dansk Erhverv
Marianne Kragh vendte pr. 1. juli 2019 tilbage som chefkonsulent i Dansk Erhverv efter 8 år som uddannelseschef i HORESTA. Tidligere har Marianne været konsulent i Undervisningsministeriet, og hun har også undervist, vejledt og været leder i en årrække på Niels Brock. I Dansk Erhverv har Marianne ansvaret for en række faglige udvalg, kompetencefonde og rådgivning af medlemmer.
Marianne repræsenterer Dansk Erhverv i TURs bestyrelse og er desuden medlem af brancheudvalget for Lager og Terminal (barselsvikar) samt Vejgodstransport.

Christian Carlsen, head of HR Legal, Arriva A/S
Christian Carlsen er ansat pr. 1. august 2019 i Arriva A/S som HR-chef for Arrivas selskaber i Danmark. Hans ansvarsområde er rekruttering, udvikling, business partnering, vilkår, ledersparring, SU, ansættelsesret og overenskomster.
Christian har tidligere arbejdet som advokat i Dansk Industri og Dansk Erhverv. Desuden har han haft HR-lederstillinger hos bl.a. SAS Component og undervist i arbejdsret ved Københavns Universitet.
Christian repræsenterer Dansk Industri i TURs bestyrelse.

TUR byder alle nye medlemmer velkommen og ser frem til et godt samarbejde.

- TUR

Se alle medlemmer af TURs bestyrelse

facebook twitter