Invitation til at deltage i brugerundersøgelse

16. juni 2022

Tur.dk skal opdateres, og vi har derfor brug for din hjælp. For den bedste måde at forbedre hjemmesiden på, er ved at tale med dig, som bruger den.

 Brugerundersøgelse

Foto: Colourbox

Tur.dk skal opdateres, så hjemmesiden er tidssvarende og bl.a. kan imødekomme tekniske, funktionelle og indholdsmæssige krav og have et layout, der passer til tiden. Derfor er vi i gang med en indledende analyse af tur.dk, hvor vi bl.a. ser på brugerne og deres behov, væsentlige målgrupper samt struktur på den nuværende hjemmeside. 

En væsentlig del af den indledende analyse er en brugerundersøgelse, hvor vi ønsker at tale med brugere af tur.dk - formentlig dig, som læser med lige nu - om hvordan du bruger hjemmesiden samt om dine holdninger til hjemmesiden.

Det er ikke svært at være med! Vi ønsker blot at høre, hvordan du bruger hjemmesiden. Det foregår via et kort telefoninterview på ca. 10-15 minutter. 

Hvis du gerne vil deltage, kan du skrive en mail til Cecilie Villirs på cv@tur.dk. Skriv ”Brugerundersøgelse” i emnefeltet, og i mailen bedes du skrive dit navn, stilling, arbejdsplads, mail og telefonnummer.

- TUR

facebook twitter